Produse consumate / Trash It

Stați așa… cum trece timpul atât de repede? Serios! Nu îmi vine să cred că suntem deja la jumătatea lunii Septembrie. Și nu îmi vine să cred cât de repede a trecut ziua de astăzi. Simt că am făcut o mie de chestii și, în același timp, simt că nu am făcut mare lucru. Dar am avut o zi lungă, aglomerată.

Astăzi am filmat un nou clip, printre treburile pe care le-am avut am reușit să îl și editez și să îl și postez pe Youtube.

Și pentru că am fost nepregătită astăzi, nu voi posta un articol nou, ci vă voi lăsa să urmăriți clipul și să aflați ce produse cosmetice am mai terminat, care mi-au plăcut și pe care le voi recumpăra și ce nu mi-a plăcut.
Asta, dacă aveți răbdare să vă uitați 13 minute la clipul de mai jos (intrați pe Youtube pentru a-l urmări în calitate HD).

Chiar azi, după ce am filmat clipul și am aruncat punga cu produsele prezentate, m-am gândit la un nou proiect pentru mine. Așa că zilele următoare voi reveni cu un articol nou. De fapt, nu doar unul, sper să nu mai zboare timpul așa și să reușesc să postez mai des. 

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…