[LOTD] Mesmerizing Purple | Glazel Visage

Makeup Shop ne surprinde mereu cu noutăți cosmetice și mă bucur atunci când descopăr branduri noi, culori vibrante și o gamă variată de produse. De curând, a apărut brandul polonez Glazel Visage și la noi, prin intermediul .

Produsele sunt profesionale, au texturi diferite și chiar ai de unde alege. Găsești farduri într-o grămadă de culori vibrante. Farduri mate, sidefate, metalice, pulbere sau holografice (cameleonice)…ai de unde alege.
Îți poți crea propria paletă de farduri de 6, 8 sau 15 culori.
Să nu credeți că dacă sunt produse bune, profesionale, sunt și scumpe. Prețurile sunt accesibile, iar produsele sunt de calitate.

Eu mi-am creat o paletă cu 6 farduri, am ales și două farduri pulbere, un gloss de buze și un corector.
Știu că lumea e reticentă atunci când vine vorba de a încerca ceva nou, de care nu a auzit până acum. La fel am fost și eu, însă odată ce am încercat fardurile am devenit interesată de acest brand și de…mai multe farduri. Sunt foarte pigmentate, au o textură interesantă, parcă ar fi farduri cremoase. Se lucrează ușor cu ele, nu cad de pe pensulă.

Pastilele de farduri sunt destul de mari, iar prețul este foarte bun – 16 lei. Mi-am ales un fard mat (S16 – mov), 2 metalice (X11- auriu și X14 – alb-bej) și 3 satinate (30 – maro, 37 – verde și 1 – alb perlat). 
Dintre fardurile pulbere mi-am ales A2 – un alb cu particule roz/mov și C4, un fard cameleonic, cărămiziu cu particule roz și albe. 
Sincer, îmi plac atât de mult fardurile astea, încât după 2 zile mi-am mai cumpărat 2 farduri pulbere și 2 rezerve. Și vreau să îmi mai iau câteva culori. Sunt absolut superbe. Intrați pe și puteți vedea și swatch-uri la aproape toate nuanțele.
Dar destul despre farduri, e timpul să vă spun și despre corector și de gloss.
Camouflage Mono este de ten și este disponibil în mai multe nuanțe. Este cremos, dar are o consistență mai dură, trebuie să insist puțin ca să iau produsul pe pensulă/deget. Are putere de acoperire mare și, ce e cel mai important, nu se adună în ridurile fine din jurul ochilor! Nuanța pe care mi-am ales-o este 2 și o folosesc pentru a ilumina zona ochilor, pentru a uniformiza nuanța pleoapelor și mai folosesc acest produs ca și bază pentru buze.  Arată super. 
Nuanța luciului de buze Diamond Coctail este 5 și are o nuanță de roz pal. De mult nu am mai folosit un gloss, am și uitat de strălucirea aia de oglindă pe care o oferă buzelor. Este mai mult o nuanță de vară, are un finish sheer. Acum, toamna, merg pe culori mai închise. În ceea ce privește rezistența, fiind un luciu de buze, nu rezistă atât de mult pe buze. Însă dacă nu mănânci și nu vorbești (mult) rămâne vreo 3 ore pe buze. Îmi place că îmi simt buzele hidratate atunci când îl folosesc. 

Și pentru că tot vă spuneam de pigmentația fardurilor, am făcut și niște swatch-uri cu fardurile pe care le am. Fardurile au fost aplicate direct pe piele, fără bază/primer.

Mă opresc aici și vă prezint mai jos și machiajul pe care l-am făcut cu o parte din farduri: A2, 1, 30 și S16. 
 

 Urmează în curând și alte machiaje cu fardurile Glazel Visage.

 Ați încercat produsele Glazel Visage?

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…