De unde cumparam cadourile de Craciun?




Cum s-a scurs deja prima săptămână din Decembrie? Încă un pic și începe nebunia de Crăciun. Știți voi: liste de cumpărături, curățenia de acasă, decoratul casei, cadourile și așa mai departe.

Nu știu cum sunteți voi, dar eu fac mereu aceeași greșeală: las totul pe ultima sută de metri și intru în panică. Anul acesta mi-am propus să mă organizez, să fac totul din timp.
Și pentru că shopping-ul online este mult mai relaxant, mai liniștit, fără cozi interminabile și înghesuială, m-am gândit să scriu acest articol, în care să vă prezint câteva magazine online de unde puteți să cumpărați cadourile anul acesta.


Unul din site-urile care are multe categorii de produse, pentru toate buzunarele, este . Cosmetice, accesorii, haine, papuci…toate sunt acolo. În plus, au și secțiunea de GIFTS, în cazul în care sunteți în pană de idei și nu știți ce să le cumpărați celor dragi.
Merită să aruncați o privire pe site. Ca să ajungă coletul la timp, trebuie să plasați comanda până în data de 14 Decembrie și să alegeți varianta Express Shipping.  

Un alt site cu-de-toate, din Anglia, este . Până de curând nu știam că livrează și în România. De atunci mă tot uit la oferte, la o grămadă de produse și mă gândesc dacă să finalizez comanda ori ba. 
Găsiți o grămadă de produse de care aveți sau nu aveți nevoie. Partea faină la magazinul ăsta este că puteți să personalizați anumite produse. Găsiți câteva idei . Eu visez la paleta Urban Decay Gwen Stefani, care are niște nuanțe superbe.
 
Sau ce spuneți de un borcan de Nutella cu numele vostru/celor dragi pe el? Pentru că la Selfridges poți să personalizezi și borcanul de Nutella.
 
Boots livrează și internațional și au o grămadă de produse cosmetice și bineînțeles că există și o secțiune specială de Christmas Gifts. Descoperiți-le .
The Body Shop a lansat un advent calender foarte frumos. Sunt 24 de produse în miniatură – de la skin care la produse de corp, de mâini sau machiaj. Îl găsiți aici. Bineînțeles că găsiți și alte seturi frumoase, în mai multe variante.
Dacă preferați să dăruiți parfumuri, dar nu aveți timp să ajungeți la o parfumerie, vă recomand Le Fragrance. Au parfumuri la prețuri mai mici și seturi numai bune de făcut cadou. 
 Dacă vreți să dăruiți mamei, prietenei sau surorii un set de îngrijire corporală, vă recomand să aruncați un ochi și la L’Occitane. Au seturi frumoase și reduceri interesante. În plus, la cumpărături de 180 de lei, se oferă un set cu cele mai mai apreciate produse L’Occitane. Oferta este valabilă în Sensiblu, pentru posesorii de card.
Unul din brandurile mele preferate de îngrijire corporală este Sabon. Cu siguranță nu o să dați greș cu o cutie Sabon împachetată frumos. 
Dacă vă gândiți să faceți cadouri obiecte de casă, îmbrăcăminte, accesorii sau cosmetice, H&M este locul potrivit.  De fapt, și dacă vă căutați voi o ținută pentru seara de Crăciun sau pentru Revelion, sigur veți găsi ceva pe placul vostru. Dacă vă abonați la newsletter, beneficiați de 25% reducere la un produs. Eu zic că merită. 

 
Trăim în era tehnologiei și accesoriile sunt la modă și avem nevoie de ele. Fie că rămâi fără baterie la telefon când ți-e lumea mai dragă, fie că vrei să asculți muzică în timpul antrenamentului de la sală, ai de unde alege. Am găsit pe QuickMobile un încărcător portabil foarte chic, perfect pentru femei. 
Nu este doar un gadget, ci și un accesoriu de poșetă foarte util: o oglindă. 
Pentru iubitorii de Star Wars există și baterii externe.
Și dacă tot v-am spus de muzică, am găsit și niște căști interesante pe site: Happy Plugs. Sunt disponibile în mai multe culori.
În timp ce mă uitam la accesoriile de pe QuickMobile, am găsit și eu câteva pentru cadou. Găsiți o grămadă de chestii faine: stick-uri USB, carduri de memorie, carcase pentru telefoane, baterii externe și multe altele.
Elefant a lansat categoria Târgul de Cadouri, de unde puteți alege cadouri pentru voi sau pentru cei dragi, la prețuri reduse. Găsiți o grămadă de modele de ceasuri, parfumuri, cărți, electronice și tot ce puteți găsi într-un mall mare, pentru că Elefant este un mall online.
Cosmetice ieftine găsiți pe 1001cosmetice. Și tot acolo s-ar putea să găsiți și produsele care nu se mai găsesc în magazine sau care nu au apărut la noi. 
Lista ar mai putea continua, dar vreau să închei aici. 
De fapt, vreau să vă spun și de unde puteți comanda bijuterii foarte frumoase. Dacă vă plac pietrele prețioase și bijuteriile unicat, vă recomand să intrați la BeatrixColor. Are niște bijuterii foarte interesante. 

Iar la Talise găsiți coliere, brățări, inele, pandative și lanțuri foarte foarte frumoase. Sigur o să găsiți și voi ceva pe placul vostru. 

Acestea sunt doar câteva magazine online de unde puteți să faceți cumpărăturile penru Crăciun, acestea mi-au venit acum în minte. Dacă vă place să cutreierați magazinele, sunt sigură că veți găsi de toate.

Sper că vă este util acest articol.

Voi cum vă organizați în perioada asta? De unde faceți cumpărături?

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…