Prima sambata din Decembrie

Prima sâmbătă din Decembrie este o zi specială. Este ziua în care mă pregătesc cu emoții și de abia aștept să mă întâlnesc cu fetele, să ascultăm povești despre produsele cosmetice, despre blogging și sfaturi care să ne ajute.
Are și un nume această întâlnire anuală: December Beauty Bloggers Meeting. Iar anul acesta a avut loc cea de-a 4-a ediție și a doua oară când am participat și eu. Anul acesta au participat și fete care sunt mai active pe Youtube.

Întâlnirea a fost pusă la cale de Ioana, Cristina și Larisa, cele trei fete frumoase care încep pregătirile cu mult timp înainte, tocmai ca totul să iasă perfect și să ne simțim bine. Locul în care ne adunăm în această zi specială este Caffe Tabiet – a fost gazda noastră pentru a treia oară. Este un loc frumos, primitor, numai bun de organizat astfel de evenimente.

Evenimentul a început la ora 13 și s-a încheiat undeva pe la ora 17-18, mie mi se pare că s-au scurs atât de repede orele astea, aș mai fi stat cu fetele, pentru că atmosfera e tare. Haideți să vă povestesc totul, cu lux de amănunte.


Niciodată nu știu cum să mă îmbrac la evenimente, așa că am optat pentru o bluză pe gât neagră, de la H&M, o cămașă în carouri, de pe , pe care am legat-o în talie, pantalonii mei rupți de la Reserved și ghetele Timberland. Mi-am luat accesoriile de la și și gata. Homeless look completed.

De cum am ajuns acolo, am observat mesele și canapelele frumos aranjate, cu surprize pentru noi: brioșe cu numele nostru oferite de Morph Mechanics (firmă specializată în producția corpurilor de iluminat și a altor echipamiente electrice și electronice).

 
 

De-a lungul evenimentului am avut parte de o grămadă de surprize frumoase. Una din surprizele zilei a fost….Ana Morodan. Dacă nu știți cine e, vă invit să îi răsfoiți blogul – aici.  Îmi place foarte mult de ea și, chiar dacă am mai văzut-o la câteva evenimente, mi-a fost rușine să o asaltez. Așa că am admirat-o cât timp ne-a povestit despre blogging și succes, iar la final am ajuns să fac și o poză cu ea (noroc cu Denisa că m-a luat de mână și m-a dus la ea ha ha).

credit foto: Magda Gheorghe
credit foto: Magda Gheorghe
credit foto: Magda Gheorghe

NIVEA a fost partenerul principal al ediţiei de anul acesta!
Din grija pentru blogosfera de beauty, NIVEA a organizat un workshop despre succes în blogging, susținut de Ana Morodan, devenind astfel partenerul principal al December Beauty Bloggers Meeting 4.

Subiecte precum blogging-ul ca business, construirea unui brand personal, detalii despre campanii, momente cheie în evoluția unui blog, managementul unei echipe și multe alte detalii au fost prezentate participanților de către Ana Morodan, într-un decor de Sărbătoare, cu multe surprize oferite de NIVEA.

NIVEA este un brand care îmi este foarte drag și mă bucur că se implică în relația cu bloggerii, că ne susține și că ne înțelege. De fapt, fetele astea două sunt minunate: fetele NIVEA, Ana și Corina.

A doua invitată specială a fost Denisa, care ne-a dat câteva sfaturi în legătura cu blogging-ul: cum ar trebui să arate blogul, cum ar trebui să facem abordarea și alte secrete de blogging. Fata asta îmi e tare dragă și ne înțelegem bine, e genul de persoană care pare inocentă, dar e destul de nebunatică hi hi. Simt că ne știm de-o viață, ea este una din prietenele mele din București.
E posibil să o știți de pe fashion in my eyes – eu o urmăresc vreo 5 ani și mereu mi-am dorit să o cunosc, dar nu mă gândeam că o să se și lege o prietenie.

 
credit foto: Magda Gheoghe
credit foto: Magda Gheorghe
credit foto: Magda Gheorghe
credit foto: Magda Gheorghe
Am uitat să vă spun: la început ne-am prezentat (cine suntem, de când avem blogul, realizări, proiecte, planuri de viitor etc) – e unul din lucrurile care nu îmi place, să mă prezint, să vorbesc despre mine. La întrebarea “Ce realizări ai avut cu blogul?” am dat un răspuns tâmpit, nu mai știu, chiar nu mi-a venit atunci în minte…dar m-am gândit după aceea.
Una din realizările mele ca și blogger este faptul că am cunoscut oameni noi, că am legat prietenii cu alte fete pasionate de machiaj și produse cosmetice.
Pe Roxana, prietena mea din București, am cunoscut-o prin intermediul acestui blog: de la câteva întrebări despre cosmetice, am ajuns să vorbim tot mai des, să ne întâlnim și să dezvoltăm o prietenie care durează de mai bine de 4 ani. 
De fiecare dată când mă duc la București, de abia aștept să mă întâlnesc cu Ioana, Denisa și Koko. Aș putea sta de dimineață până seara cu ele, fără să mă plictisesc o secundă. Îmi sunt foarte dragi și mă bucur de fiecare dată când le văd. Și sper că sentimentul e reciproc ha ha.

O altă surpriză frumoasă a fost de la L’Oreal: în cadrul evenimentului s-a lansat în premieră colecția   La Vie en Rose, o colecție ce conține 5 nuanțe diafane de roz. Le-am descoperit în aranjamentul floral de la DADOO.
credit foto: Iulian Sima
Tot în cadrul acestui eveniment, am descoperit și cele mai noi produse Ivatherm: gama Toleriskin care hidratează, calmează și reface ecosistemul pielii prin efect probiotic. Folosește un număr minim de ingredienți activi și nu conține conservanți.

Rimmel London pregătește o surpriză pentru iubitoarele de machiaj și noi am avut ocazia să aflăm în avanpremieră despre ce e vorba. Vestea a venit la pachet cu un mic spectacol de dans, pe muzica Ritei Ora. Așa că, dacă vreți să aflați ce surpriză pregătește Rimmel London și cum puteți să o întâlniți pe Rita Ora la Londra, stați cu ochii pe pagina Get the London Look.

credit foto: Iulian Sima
A fost o zi frumoasă, mă bucur tare mult că am avut ocazia să particip la eveniment, să povestesc cu fetele și să descopăr lucruri noi și produse noi.
credit foto: Magda Gheorghe
credit foto: Iulian Sima
credit foto: Iulian Sima

După cum vă spuneam, timpul a trecut foarte repede și îmi pare rău că nu am apucat să stau de vorbă cu toate fetele. Imediat după eveniment am plecat spre Sibiu, unde am descoperit și produsele primite la eveniment de la sponsori.


Partenerii evenimentului au fost:

Nivea / Tesori d’Oriente / STR8 / elmiplant / B.U. / C-THRU / Inglot / Topline / Ziaja / Wella / Pure Shapes /  I love.. / L’Oreal Paris / Benefit / Collistar / Melkior
Kay Pro/ Kardashian Beauty/ CHI / Rimmel London / Guess /Yves Rocher / VivaNatura / Ivatherm / Morph Mechanics / Caffe Tabiet

credit foto: Magda Gheorghe
credit foto: Magda Gheoghe
credit foto: Magda Gheorghe
credit foto: Magda Gheorghe
credit foto: Magda Gheorghe
credit foto: Magda Gheorghe
credit foto: Magda Gheorghe
credit foto: Magda Gheorghe
credit foto: Magda Gheorghe
credit foto: Magda Gheorghe
credit foto: Magda Gheorghe
credit foto: Magda Gheorghe
credit foto: Magda Gheorghe

După cum vedeți, am destul material penru următoarele postări, nu îmi mai trebuie decât să pun în practică sfaturile primite la December Beauty Bloggers Meeting.

 Sper că v-a plăcut postarea și că am reușit să vă iau cu mine la eveniment, așa virtual, prin povestea mea.

Iar la final vreau să le mulțumesc încă o dată fetelor (Ioana, Cristina și Larisa) pentru invitație.




 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…