Love Beyond Words – colectia speciala de la Sabon

De fiecare dată când intru într-un magazin Sabon, mă orientez către colecțiile noi – îmi place să descopăr arome noi, texturi diferite și ambalaje atrăgătoare. Este și brandul meu preferat când vine vorba de îngrijire de corp, v-am mai spus asta. Așa că, rareori ies de acolo cu mâna goală.

Ca în fiecare an, Sabon a pregătit o colecție specială de Valentine’s Day: Love Beyond Words.
Sunt ambalate atât de frumos, încât nu mai e nevoie să te gândești și la o hârtie de împachetat.
Pentru prima dată, Sabon a creat o serie de cadouri cu mesaje individuale embosate. Fiecare cadou este diferit și personalizat. Truly Madly Deeply, More than Words, Dreams do come true sau Sweet Dreams made of this sunt doar câteva din mesaje.


Gama aceasta, special creată pentru Valentine’s Day cuprinde kit-ul Triple Pleasure și conține 3 uleiuri de duș: Delicate Jasmine, Lavender Apple și Patchouli, Lavender, Vanilla (aroma mea preferată).

Un alt set care poate fi un cadou potrivit pentru o persoană specială este Trio Delightful, kit care cuprinde 3 tuburi de unt de mâini. Cremele de mâini de la Sabon mi se par foarte foarte hidratante, așa că dacă vă confruntați cu mâini uscate, trebuie să încercați crema de mâini. 
Un alt kit foarte drăguț mi se pare Soap Trio, care este format din 3 săpunuri în formă de inimioară, fiecare cu o aromă diferită: migdale, trandafir și fructe de pădure. Aceste săpunuri conțin ulei de palmier, ulei de migdale și glicerină.
Hugs&Kisses este setul care conține un unt de mâini și un gloss de buze, în 2 arome: Patchouli Lavender Vanilla sau Lavender Apple, produsele fiind ambalate într-o cutie metalică cu mesaj.
Love Beyond Words este kit-ul care conține produsele esențiale pentru un duș/baie perfect(ă): ulei de duș, exfoliant de corp (care este senzațional!) și o loțiune de corp, pentru o piele catifelată. Acesta este disponibil în aroma Lavender Apple.
Oglinda de poșetă mi se pare atât de faină, încât mă gândesc să mi-o cumpăr. 
Bineînțeles că există și un kit pentru EL: A True Gentleman, care conține un ulei de duș, un gel exfoliant, un șampon și o cremă after-shave. 
Acestea sunt noutățile de Valentine’s Day de la Sabon. Fie că vi le oferiți vouă sau le faceți cadou femeilor dragi din viața voastră, cred că sunt niște seturi drăguțe, de care s-ar bucura oricine. 
Ați încercat produsele Sabon până acum?

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…