Experienta mea cu depilatorul Veet Easy Wax

De câte ori nu vi s-a întâmplat să vreți să vă faceți programare la salon în cel mai scurt timp/în ziua respectivă și să nu găsiți loc? Mie mi s-a întâmplat de multe ori, mereu mă decid pe moment că vreau să merg la tuns sau la cosmetică și nu găsesc liber.
Apoi, mai este și programul tău de lucru, de obicei e mai liber în timpul zilei, când ești la lucru. Iar seara, când termini programul, nu mai găsești loc la salon…
Epilatorul electric cu ceară de la Veet a apărut de mai bine de un an, însă de abia acum mi-a stârnit interesul. De fapt, am pus de mult ochii pe el, însă m-am gândit că nu o să mă fac singură acasă și nu are rost să investesc în așa ceva. 
Uitasem de existența lui în magazine, până ce am văzut clipul acesta în care vorbește Andreea despre el.  


Întâmplarea face că în urmă cu câteva zile am primit revista cu promoțiile din magazinul dm și am văzut că epilatorul Easy Wax de la Veet are un preț special: 42 lei în loc de 98. Promoția e valabilă până în data de 10.05.2016. 

Nu am stat mult pe gânduri și mi l-am cumpărat chiar ieri și l-am și folosit – a smuls cu succes firele de păr de pe picioare, iar pielea a rămas fină, fără să mă irit.

În pachet găsești tot ce ai nevoie: dispozitivul de încălzire, cu capac (+suport și cablu pentru priză), o rezervă de 50 ml de ceară, 24 benzi de hârtie și șervețele Perfect Finish, pentru a îndepărta resturile de ceară de pe piele.

Mi se pare foarte ușor de folosit, nu este nevoie decât să bagi rezerva în dispozitiv și să pui aparatul în priză, ca ceara să se încălzească. 30 de minute sunt suficiente, iar ceara rămâne la o temperatură optimă, astfel încât nu există riscul să te arzi.

Rezerva de 50 ml ajunge pentru o depilare pe picioare și brațe. Îndepărtează și firele scurte, iar ce nu am putut lua cu ceara, am luat cu epilatorul electric. Durerea este suportabilă, de fapt, se simte ca o pișcătură, nu e nimic grav. 
Nu credeam că voi ajunge să mă fac singură cu ceară acasă, mereu am zis că voi ajunge la salon, dar în ultimul timp am ajuns tot mai târziu decât îmi doream.
Acum sunt curioasă în cât timp trebuie să repet procedura.
O rezervă costă 42 lei în dm, în farmacia Sensiblu am găsit cu 38 de lei, dar cred că la Auchan este un pic mai ieftină. Din păcate, nu se potrivesc alte rezerve, deoarece aceasta de la Veet are 50 ml, pe când celelalte au 100 ml și costă mai puțin. 
De fapt, prețul unei rezerve este echivalentul prețului de la salon, doar că te faci acasă, când ai timp și chef, fără să depinzi de cineva.

Benzi cu ceară am mai folosit acasă, însă nu mi se par atât de bune precum aparatul cu ceară caldă. Eu sunt mulțumită de Veet Easy Wax, este prima dată când mă fac acasă și este soluția ideală pentru perioadele aglomerate în care nu reușești să ajungi la salon.

Depilatorul se găsește și aici, la preț promoțional.

Descriere oficială:

Depilatorul Electric cu ceară Veet EasyWaxTM este un sistem integrat ce facilitează depilarea cu ceară acasă, beneficiind în acelaşi timp de rezultatele profesionale de la salonul de cosmetică. Formulată cu aceleaşi ingrediente ca şi ceara utilizată în saloanele de cosmetică, ceara de unică folosinţă Veet Easy Wax garantează îndepărtarea firului de păr foarte scurt, chiar de la rădăcină, lăsând pielea vizibil mai fină și catifelată până la 4 săptămâni. 

Cu noua formulă cu Unt de Shea, cunoscut pentru proprietățile sale calmante, Veet Easy Wax vă lasă pielea hidratată și fină la atingere. După o utilizare regulată, firele de păr vor fi tot mai fine şi mai rare. Depilatul nu a fost nicicând mai uşor! Bucurați-vă de rezultate profesionale ca la salon în confortul propriului cămin!
Voi ați încercat aparatul acesta? Ce metodă de epilare folosiți voi?
 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…