SheIn Spring Wishlist




Vă vine să credeți că deja suntem în luna mai? Luna mai, o lună în care ar fi trebuit să ne bucurăm de o vreme superbă, de un sfârșit de primăvară-început de vară. Dar nu, vremea e capricioasă și uneori am impresia că vine toamna, nu vara.

Și pentru că vremea e atât de rece, nici nu am reușit/avut chef să fac poze cu un outfit și să îl postez pe blog. Așadar, dacă tot n-am reușit să postez un look nou, m-am gândit să fac un wishlist, în care să vă arăt hainele la care visez în momentul ăsta.

Chiar ieri am primit un colet de la SheIn, iar de 2 lucruri sunt încântată! O să vi le prezint și în această postare. 

De când am văzut jacheta asta, am știut că o vreau în dulapul meu! Este colorată, arată foarte bine și la un outfit all black va fi piesa de rezistență. Credeam că e dintr-un material subțire, însă materialul e mai gros, de calitate și arată perfect! De abia aștept să se mai încălzească și să o port. 

Dacă vă place Mickey Mouse, pe SheIn găsiți mai multe tricouri și bluze cu acest personaj. Eu mi-am luat tricoul ăsta și îmi place tare mult. De fapt, chiar acum îl port. Materialul e de calitate, cred că e bumbac, iar urechile lui Mickey + conturul feței sunt din paiete. Dacă te uiți cu atenție, unele paiete nu stau la locul lor, nu sunt bine cusute, însă de la distanță nu se vede.

Jacheta asta mi se pare ideală pentru serile răcoroase de vară, ca să nu mai vorbesc de nuanța asta de albastru deschis, care ar pune bronzul în evidență. Și asta cred că merge de minune la un outfit all black. Din poză, materialul pare foarte subțire.

Sunt în căutarea unei salopete negre care imită pielea și știu că într-un timp exista una și pe SheIn, însă nu am mai găsit-o niciunde. Căutând așa, am dat de salopeta asta și îmi place foarte mult. Aș purta-o vara, cu o pereche de adidași albi, exact ca în imagine. Prețul mi se pare foarte bun.

Deși am o grămadă de pensule acasă, tot sunt curioasă să încerc altele. Pensulele Bold Metals de la Real Techniques mi-au atras atenția de când au apărut, însă mi se par scumpe. Iar pentru că cei din China copiază tot, a apărut și setul ăsta de pensule și sunt curioasă cum este. Pensule de astea de la chinezi mai am, momentan am 3 seturi de care sunt foarte mulțumită! Despre setul luat de pe SheIn în urmă cu ceva timp am scris aici. Pensulele sunt în continuare într-o stare impecabilă.

Nu am intrat până acum pe categoria Two-pieces Outfits de pe site. Am descoperit rochia asta care vine la pachet cu un tricou alb. Cât de bine arată! Iar prețul e decent. 
Îmi place tare mult tricoul ăsta lung, alb, care are un model interesant. Din poză pare a fi dintr-un material mai gros, iar comentariile lăsate de la cumpărători îmi confirmă că este un must have în garderoba mea. 
Și ca să completez look-ul, aș alege pantalonii ăștia negri pentru tricoul alb, de mai sus. 
Iar pentru că sunt o persoană dezordonată, cred că mesajul de pe tricoul ăsta mă caracterizează! Ha ha ha!

Cam atât pentru astăzi. Aștept să îmi spuneți și voi ce produse v-au mai atras atenția, ce se află pe #wishlist-ul vostru.

În cazul în care vă comandați haine online, mai ales de pe site-urile astea chinezești, vă recomand să citiți atât descrierea produsului, cât și review-urile cumpărătorilor, ca să vă dați seama dacă vi se potrivește mărimea sau nu. Eu comand mereu mărimea M la tricouri, bluze, geci, deși port S. Iar la pantaloni, la blugi, aleg mărimea L / XL, în funcție de material.


 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…