Review: The Body Shop Fresh Nude Foundation

Chiar dacă în colecția mea apar fonduri de ten noi, de câteva luni mă tot întorc spre unul care m-a cucerit instantaneu: Fresh Nude Foundation de la The Body Shop.

Prima variantă s-a lansat la sfârșitul anului trecut, iar varianta nouă – Fresh Nude Cushion s-a lansat de curând. Astăzi o să vă povestesc despre fiecare. Sunt diferite atât ca și textură, cât și ca acoperire.

Sincer, de mult voiam să scriu un review, l-am tot lăudat în pozele de pe Instagram, Facebook și în clipurile de pe Snapchat și Youtube. Acolo apar mereu noutățile. Până apuc eu să scriu pe blog, durează puțin, pentru că nu am timpul necesar.

Dar să povestim despre aceste fonduri de ten. Tenul meu este mixt/gras vara, iar în sezonul rece devine normal/mixt – adică nu se îngrașă atât de tare.

Am folosit fondul de ten lichid Fresh Nude și vara și mi s-a părut ok. Nu are un finish mat, este un fond de ten care oferă luminozitate tenului, iar asta îmi place tare mult.

img_7184

Formula

Formula acestui fond de ten este lichidă, ușoară, este infuzată cu apă de trandafir englezesc și aloe vera 100% organică. Astfel, pe lângă acoperirea lejeră, medie, tenul este hidratat. În plus, are și FPS 15. Fiind un fond de ten cu acoperire lejeră, nu blochează porii.

Este disponibil în 8 nuanțe, iar eu am nuanța 030 Sahara Light, care este un bej deschis.

Îmi place că oferă prospețime tenului, arată foarte bine, îmi place finish-ul glowy care rămâne pe ten pe parcursul zilei. Dacă sunteți în căutarea unui fond de ten care să ofere un aspect sănătos tenului, fără efort prea mare, acesta este.

The Body Shop

Fresh Nude Cushion, pe de altă parte, este un fond de ten cu acoperire mică, însă mi se pare că finish-ul este și mai glowy. De fiecare dată când îl folosesc, rămân uimită să văd cum arată tenul meu – este super fresh. De obicei, aceste fonduri de ten au acoperire mică. Sunt o invenție coreeană din câte știu și un astfel de produs este combinația dintre un produs de skincare și makeup.

Acesta are FPS 25 PA++, are o formulă 100% vegană și conține aloe vera organică obținută prin programul Community Trade, ulei de marula și apă de trandafir englezesc.

Îmi place foarte mult și ambalajul – o cutie rotundă, cu capac alb, în interiorul căruia se găsește o oglindă. Fondul de ten este ascuns sub o pânză și, ca să fie protejat, este acoperit de un alt capac, pe care găsim și un burețel. Nu știu să explic prea bine detaliile astea, însă vedeți voi în poza de mai jos la ce mă refer.

Fresh Nude Foundation The Body Shop

 

img_7201

Nu am folosit burețelul, prefer să folosesc beautyblender-ul.

Mi se pare ideal și pentru persoanele cu tenul uscat, pentru că oferă prospețime și hidratare pe parcursul zilei.

Dacă vă doriți acoperire mare, atunci acest fond de ten nu este pentru voi. Are acoperire mică, este ca o cremă hidratată nuanțatoare – uniformizează nuanța tenului.

Mie îmi place foarte mult cum se vede pe tenul meu, chiar dacă am un ten mixt/gras în perioada asta.

Ambalajul mi se pare practic, Fresh Nude Cushion poate fi strecurat în orice geantă și nici nu este nevoie de ajutoare – deoarece conține oglindă + burețel. Dacă sunteți pe fugă, fondul ăsta de ten poate fi prietenul vostru în diminețile în care vă grăbiți.

fond de ten cushion

img_7188

 

img_7190
img_7193
img_7202

Ați încercat produsele de machiaj de la The Body Shop?

Puteți comanda produsele și online, de aici.

 

*ambele produse au fost primite în urma colaborării mele cu The Body Shop. Părerea mea despre produse este sinceră, ca de obicei.

 

Jeffree Star Blood Sugar review & swatches

De aproape o lună am o nouă paletă de farduri de care sunt super încântată. Este vorba despre Blood Sugar de la Jeffree Star despre care o să vă povestesc astăzi. La finalul articolului puteți…

Review: Benefit Hello Happy Foundation

În urmă cu câteva săptămâni am fost la Bite, un local drăguț din București, la evenimentul de lansare al noului fond de ten de la Benefit: Hello Happy Foundation. Este un fond de ten special…