Review: Inglot Lash Enhancer

Luna trecută am ajuns la standul Inglot din Iulius Mall Cluj (se află la parter, vis-a-vis de H&M) pentru a vedea noua colecție What a Spice!. M-am uitat la rujuri, la pensule, la burețeii de machiaj, la farduri, apoi mi-a căzut privirea pe un rimel nou – Lash Enhancer. Inițial am crezut că e vorba de un tratament, însă Dana mi-a spus că e un rimel foarte bun pentru alungirea și definirea genelor. Știa că preferatul meu e False Lash Effect și m-a asigurat că o să îmi placă și acesta nou.

Periuța e din plastic, iar perii sunt rari, tot din plastic. Hai să îl încerc și pe ăsta dacă spui că e așa bun. Și a doua zi am rămas pur și simplu impresionată.

Dacă mă urmăriți pe Snapchat (iguanitza), probabil că ați văzut și reacția pe care am avut-o. Pur și simplu wow!

lash enhancer inglot

Chiar i se potrivește numele Lash Enhancer pentru că îmbunătățește cu mult aspectul genelor. Oferă un efect spectaculos: gene lungi, definite, voluminoase. Și asta de la primul strat. Din 2 straturi deja arată de parcă nu sunt genele mele. Chiar am rămas cu gura căscată când am văzut ce face periuța aia.

Rezistă o zi întreagă, nu curge, nu se fărâmițează și e negru intens. În unele zile, încarcă genele, dacă nu sunt atentă cum îl aplic. Știți cum e, uneori ne grăbim și nu avem răbdare/timpul necesar să stăm să bibilim ceva.

De când îl am, l-am folosit zilnic și mereu sunt întrebată ce rimel folosesc.

Cu siguranță îl voi recumpăra când îl voi consuma.


În pozele de mai jos se poate observa efectul lui Lash Enhancer. Îmi place să îmi rimelez și genele inferioare, iar privirea este și mai expresivă. În prima poză, sunt genele mele, fără strop de mascara, în a doua poză am aplicat un strat de rimel la ochiul drept (stânga în poză), în a treia sunt 2 straturi de rimel la acleași ochi, iar ultimele 2 poze este rezultatul final. Am aplicat 2 straturi de rimel.

Chiar dacă este un rimel rezistent, se demachiază ușor.

Am mai spus- de multe ori, Inglot este unul din brandurile mele preferate – găsim produse foarte bune, de o calitate excelentă, iar prețurile mi se par accesibile. Dacă ar fi să aleg un singur brand de makeup, cu siguranță aș alege Inglot și nu mi-ar lipsi nimic.

img_7603

img_7604

img_7605

img_7606

img_7612

img_7614
rimel inglot lash enhancer

Prețul acestui rimel este 64 de lei, iar dacă nu aveți un stand Inglot în oraș, puteți să îl comandați online, de aici.

Aștept impresiile voastre în secțiunea de comentarii! Ați încercat vreun rimel de la Inglot? 

*produs primit din partea Inglot, review sincer, ca de obicei.

Jeffree Star Blood Sugar review & swatches

De aproape o lună am o nouă paletă de farduri de care sunt super încântată. Este vorba despre Blood Sugar de la Jeffree Star despre care o să vă povestesc astăzi. La finalul articolului puteți…

Review: Benefit Hello Happy Foundation

În urmă cu câteva săptămâni am fost la Bite, un local drăguț din București, la evenimentul de lansare al noului fond de ten de la Benefit: Hello Happy Foundation. Este un fond de ten special…