Un par sanatos cu uleiul Moroccanoil

Mai știți când mă plângeam că am părul super uscat și deteriorat și că nu mai știu ce să fac? Ei bine, atunci când îți vopsești părul și îl decolorezi, e imposibil să nu sufere și să nu îl simți uscat. Iar atunci când faci și experimente acasă, lucrurile se pot înrăutăți.

De la un timp însă am observat că părul nu mai e atât de uscat și deteriorat. Să ne înțelegem, ca să mai elimini din daune, trebuie să mai și tunzi din păr, pentru a se putea regenera. Nu cred că există vreun produs minune care să repare ce a fost stricat, însă există produse care ajută ca părul să arate mai sănătos.

De câteva luni folosesc mereu uleiul de păr Moroccanoil. Sunt sigură că ați auzit/citit despre el. L-am menționat și eu într-un clip mai vechi de pe Youtube, însă atunci nu i-am observat toate beneficiile. Adică nu aveam părut atât de deteriorat ca acum când m-am decis sî rămân la blond.

Multe persoane mi-au spus că părul meu arată mai bine și chiar și eu observ acest lucru.

Pe lângă faptul că de cele mai multe ori îmi aranjez părul cu peria rotativă de la Rowenta (review aici), folosesc mereu tratamentul Moroccanoil. Uneori folosesc și crema pentru hidratare, însă uleiul este cel pe care mă bazez mereu. Fie că îl aplic pe părul umed sau uscat, se vede diferența.

Un lucru foarte important pentru mine este că nu încarcă părul și poate fi folosit chiar și zilnic sau atunci când vă simțiti părul super uscat/deteriorat. Sau oricând vreți să aveți părul strălucitor și neted.

Are o consistență densă, are un miros dulceag și se absoarbe rapid în firul de păr, lăsând părul mătăsos, strălucitor și neted.

Descriere oficială:

  • Descâlcește
  • Restabilește elasticitatea
  • Regenerează părul

Produsul ideal pentru hidratare, coafare şi finisare.
Aplicați pe părul umed sau uscat de la jumătatea lungimii la vârfuri.
Tratament pentru vopsire: Pregătiți părul aplicând 5 ml de produs (un capac şi jumatate) pe părul uscat înainte de vopsire și/sau tratamentul chimic.
Masati ușor produsul pentru a permite penetrarea în cuticula părului.

Am mai citit că ar fi bun și ca tratament înainte vopsirii părului, însă nu am încercat până acum. Data viitoare voi încerca și treaba asta.

Uleiul acesta se găsește și în cantitate mai mică, de 25 ml. Varianta de 100 ml vine cu pompiță, ceea ce ușurează dozarea cantității.

E nevoie de vreo 2-3 apăsări pe pompă ca să obțin cantitatea dorită și suficientă pentru părul meu.

De câteva luni l-am introdus în rutina de îngrijire a părului și vă recomand și vouă acest tratament, dacă aveți părul deteriorat sau dacă vă doriți un păr mătăsos, neted și strălucitor.

Îl găsiți în saloane, în magazinele cu produse profesionale pentru păr și online, aici.

E în topul preferintețelor mele de când am părul atât de deteriorat.

  • Voi ce soluții pentru îngrijirea părului aveți?

Jeffree Star Blood Sugar review & swatches

De aproape o lună am o nouă paletă de farduri de care sunt super încântată. Este vorba despre Blood Sugar de la Jeffree Star despre care o să vă povestesc astăzi. La finalul articolului puteți…

Review: Benefit Hello Happy Foundation

În urmă cu câteva săptămâni am fost la Bite, un local drăguț din București, la evenimentul de lansare al noului fond de ten de la Benefit: Hello Happy Foundation. Este un fond de ten special…