Review: Shade Adjusting Drops Lightening – The Body Shop

De câte ori nu vi s-a întâmplat să încercați un fond de ten în magazin și să constatați că ați ales nuanța greșită? Asta se întâmplă mai ales atunci când vrem să încercăm un fond de ten nou.

Un truc pentru a evita treaba asta este să ne uităm la swatch-urile de pe net. Asta ne poate ajuta să ne alegem nuanța potrivită, dacă lumina din magazin nu ne ajută.

Colaborez cu branduri de makeup și mai primesc și noutățile, care nu sunt la alegere. Astfel primesc și fonduri de ten în nuanțe mai închise decât tenul meu alb. În cazurile astea apelez la produsul care mă salvează: Shade Adjusting Drops de la The Body Shop, în varianta Lightening.

Ce este?

Este un produs lichid, care vine într-o sticlă și un aplicator cu pipetă. O picătură deschide 1/2 din nuanța fondului de ten.

Ce face?

Deschide nuanța fondului de ten.

Cum se folosește?

În funcție de cât de închis este fondul de ten, aplicăm câteva picături și le amestecăm cu fondul de ten (pe dosul palmei). Este important de știut că Shade Adjusting Drops nu schimbă textura/efectul fondului de ten.

Mi se pare un produs must-have pentru că ne scutește de niște bani pe care i-am da pentru achiziționarea unui alt fond de ten. Vă spun sincer că merită toți banii.

Descriere:

Noile picături Shade Adjusting Drops transformă o nuanță aproape perfectă într-una perfectă.
Dacă ai un ten deschis spre mediu, nuanța fondului de ten poate fi prea închisă sau portocalie. Concentrația de pigmenți albi și roz din Lightening Drops ajută la neutralizarea tentei de galben în timp ce deschide nuanța. Adaugă doar o picătură.

Există și varianta Darkening care ajută să închidem nuanța fondului de ten dacă e cazul.

Singurul lucru care nu îmi place este pipeta – nu știu dacă e doar produsul meu de vină sau așa sunt toate, însă nu trage bine picăturile și trebuie să insist puțin, atât atunci când vreau să scot picăturile din sticluță cât și când le scot.

Sticluța are 15 ml și costă 83 de lei. Poate fi cumpărat din magazinele The Body Shop sau online, de aici.

Am observat că se consumă greu.

Vă recomand să citiți și articolul lui Special Koko – care a făcut și o demonstrație, cu ambele variante.

Este primul produs de genul acesta pe care îl încerc și sunt foarte mulțumită de el. Cu siguranță o să mi-l cumpăr din nou când îl voi termina.

Silisponge vs. Beautyblender

În urmă cu câteva săptămâni am primit noutățile de primăvară de la Sephora, iar printre acestea se afla și un burețel din silicon. Dacă nu ați văzut clipul, puteți să îl vizionați aici. Am mai…

Review: Kat von D Shade & Light Face Contour palette

Conturarea feței a devenit un trend în urmă cu câțiva ani, iar de atunci au apărut multe produse care să ne ajute să ne conturăm fața prin machiaj. Vorbim de produse sub formă de stick,…

 • Îl am și eu și-l recomand cu mare drag!
  Chiar și în momentul ăsta îl port :)).

  • Ma bucur ca si tie iti place si il folosesti 🙂

 • Diana Ramneantu

  Nu ii schimba textura fdt-ului? Daca fdt e mai mat cu continut mare de pudra, nu il face prea lichid? sau ceva de genu…

 • si eu il recomand. Aceeasi problema o am si eu si soacra cu pipeta. Cred totusi ca e prost facuta. In rest… produsul e super!

  • Toata lumea se planga de pipeta, e clar ca e un “defect” din fabricatie.

 • Eu il am pe cel pentru inchiderea culorii. Dar parca are un subton cam cenusiu.

  • E posibil sa fie si din cauza subtonului fondului de ten si cum se amesteca sa devina o nuanta mai ciudata. Asta de deschidere are subton roz, iar cu un fond de ten cu subton galben e ok.