Review & Swatch: Urban Decay Naked Heat

Dacă sunteți pasionate de machiaj și de produse cosmetice, sunt sigură că urmăriți o grămadă de fete care au aceeași pasiune și, mai mult ca sigur, ați văzut că Urban Decay a lansat o paletă noua: Naked HEAT. Eram în Sephora când mi-a atras atenția paleta asta, nici nu știam că trebuia să apară – recunosc, nu mai sunt la curent cu absolut toate noutățile. Chiar în ziua aia a apărut la raft și era sold out.

Mi-a atras atenția o singură nuanță de fard – ultima, Ember. E o nuanță deosebită și mi-a rămas în minte. Am zis că sigur găsesc un fard mono în aceeași nuanță și așa economisesc niște bani. Am început căutarea, însă nu am găsit una identică cu Ember. Așadar, a doua zi m-am dus și mi-am cumpărat Naked Heat și nu îmi pare rău.

Noua paletă de la Urban Decay este în nuanțe calde și am observat că fardurile sunt mai fine și mai pigmentate decât cele din paletele anterioare. Naked Heat are 12 farduri, atât mate cât și sidefate și metalice. De la cea mai deschisă nuanță la cea mai închisă, toate au ceva special parcă.

Naked Heat mi se pare potrivită pentru un machiaj discret, de zi sau mai dramatic. Poți să creezi o grămadă de look-uri, culorile se combină perfect între ele.

Fardurile se aplică ușor, se blenduiesc bine și sunt pigmentate. Ember mi se pare cea mai frumoasă nuanță, însă e și mai dificilă – are fallout. Are negru ca bază și de cele mai multe ori mă trezesc cu fulgi de negru pe sub ochi.

Ambalajul paletei Heat este dintr-un plastic dur, pe interior este o oglindă mare și o pensulă cu 2 capete (blending și pentru aplicarea fardului).

Swatch-urile au fost făcute direct pe piele, fără a aplica vreo bază/vreun primer înainte, tocmai ca să se observe cât de pigmentate sunt.

Găsiți paleta Heat în magazinele Sephora la prețul de 237 lei.

Primul tutorial de machiaj cu această paletă îl puteți vedea aici . 

Review: Benefit Hello Happy Foundation

În urmă cu câteva săptămâni am fost la Bite, un local drăguț din București, la evenimentul de lansare al noului fond de ten de la Benefit: Hello Happy Foundation. Este un fond de ten special…

Review: Fenty Beauty Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation

De când s-a lansat brandul Fenty Beauty îmi doream să încerc și eu produsele, mai ales fondul de ten despre care scria toată lumea și care a luat și un premiu. Anul trecut am fost…

  • Suta Lavinia

    Ashes e nuanța mea preferata din paleta, si En Fuego e foarte frumoasa. Am tot admirat paleta zilele astea pe Instagram, e perfecta pentru machiajele de toamna 🙂

  • Andrea Chitic

    Mi-a plăcut paleta încă de când o anunțau. Mai toate nuanțele scot foarte bine în evidență ochii albaștri. Și nu doar. Numai că la câte palete am, nu-mi vine să dau banii pe ea, plus că am nuanțele din ea prin diverse altele. Poate mi-o face și mie cineva cadou 😀 Îmi place machiajul tău.