Ce inseamna Craciunul pentru tine?

Ne apropiem cu pași repezi spre un an nou și vreau să mai scriu câteva rânduri înainte să încheiem anul 2017. Parcă timpul trece atât de repede. Azi-mâine se împlinește un an de când m-am mutat la București, a fost un an frumos, cu câteva schimbări. Voiam să scriu o postare mai random, personală, de ceva vreme. Voiam să scriu un articol în care să vă povestesc cum e aici, la capitală și ce mai fac. Dar o voi lăsa pe altă dată.

Acum vreau să scriu doar câteva rânduri, de suflet. Instagram-ul și Facebook-ul sunt pline de poze de Crăciun, cu brazi împodobiți, cadouri primite și multe zâmbete.

Dacă înainte, când locuiam la Cluj, ajungeam mai des pe la Sibiu, de când m-am mutat la București, am rărit drumurile. Nu eram sigură dacă să mă duc de Sărbători acasă, eram nehotărâtă. Și totuși, m-am decis să ajung acasă, la Sibiu și să îmi petrec 2 zile cu persoanele dragi mie. Și mi-am dat seama de ceva. Dacă atunci când eram copil așteptam Crăciunul ca să primesc daruri de la Moș Crăciun, acum, la 30 de ani, mă bucur să îmi petrec timpul cu persoanele dragi. Și cred că ăsta e cel mai frumos cadou – timpul.

Am ajuns în ajun de Crăciun la Sibiu, iar seara am fost cu prietenele mele la Palatul Brukenthal din Avrig, la cina de Crăciun. Ieri am fost în vizită pe la rude, iar seara am ajuns și la Târgul de Crăciun. Am stat apoi pe terasă în Piața Mică, la nod și am băut un punch delicios cu fetele. Dacă ajungeți pe acolo, să îl încercați.

Ah, să nu uit de sarmalele tradiționale. Mama nu gătește, însă anul ăsta m-a surprins cu niște sarmale foarte bune. Atât de bune încât nici nu e nevoie de smântână la ele. Nu îmi aduc aminte când a făcut mama sarmale ultima dată…Dacă de obicei nu luam mâncare la pachet, acum am ajuns la București cu câteva caserole de sarmale, salată de boeuf și supă de găluște.

Crăciunul nu este despre a oferi cadouri, ci timp și dragoste. Timpul e cel mai prețios. Nu lucrurile materiale ar trebui să ne facă fericiți, ci timpul pe care îl petrecem alături de persoanele dragi, de familie, de prieteni.

Închei prin a vă ura un sfârșit de an cât mai frumos, liniștit, alături de persoanele importante din viața voastră și fie ca anul nou să vă aducă liniște, sănătate și multe momente frumoase, pline de zâmbete.

Ce este Crăciunul pentru voi? Cum ați petrecut sărbătorile?

Ce mai fac?

Dacă îmi urmăriți blogul și sunteți obișnuite să postez des, sigur ați observat că în ultimul timp au fost câteva pauze. Nu o fac intenționat, însă se întâmplă să nu am inspirație, să nu îmi…

O saptamana in Bucuresti

A trecut mult timp de la ultima postare, știu. Nu cred că am făcut vreodată o pauză atât de lungă. Daca mă urmariți pe Social Media (Facebook, Snapchat sau Instagram) probabil că înțelegeți absența mea….

 • Gabriela L.

  Si pentru mine tot timpul este cel mai pretios dar pe care l-as putea primi si darui, la randul meu. Sarbatori linistite si un an nou plin de realizari! 🎅 🎄

 • Asa am simtit si eu anul acesta: ca vreau doar sa fiu alaturi de familie si nu am nevoie de niciun cadou. Chiar nu mi-am dorit nimic material. Si cred ca asta e esenta Craciunului, sa fii alaturi de oamenii pe care ii iubesti!

 • Suta Lavinia

  Pentru mine, Crăciunul este despre familie și prieteni dragi, petrecerea unor momente plăcute și liniștite alături de ei – exact asta am și făcut zilele acestea.
  Am urmărit Instastories pe care le-ai postat, și ma bucur ca ai ajuns la Sibiu, sunt sigura ca ai avut parte de un Crăciun frumos 🙂
  Mulțumim pentru urare, îți doresc sa ai parte de multe bucurii, sănătate și tot ce e mai bun în noul an!

 • Da, asa este! 🙂

 • Hapi

  Ce frumoasa esti! Nu ma mai uit in urma să văd ce ai schimbat dar intuiesc că ceva la păr. Culoarea poate?
  Trec prin diverse etape ale vieții si incep sa observ ca nu ma schimb doar eu ci si sentimentele pe care le am. Față de anumite stadii, etape din viață. Credeam că știu ce înseamnă Crăciunul, ce vreau, ce-mi doresc, cum să mi-l petrec. La fel, ziua de naștere.
  Însă mă descopîr mai mult pe mine si poate capriciile mele.
  Un an nou cu împliniri!