Review: Kat von D Lock It Foundation

Prin luna septembrie mă bucuram de vestea că brandul Kat von D se va lansa la Sephora, în sfârșit. Îmi doream de mai mult timp să încerc mai multe produse, printre care și fondul de ten Lock It. Am fost și la avanpremieră, în Mall Vitan și nu îmi venea să cred că mă înghesui prin mulțime doar ca să îmi cumpăr niște produse de la Kat von D. Adică, puteam să merg și în altă zi, însă eu voiam atunci.

Lock It este faimos datorită acoperirii mari, acoperind chiar și tatuajele. Ei bine, într-adevăr are acoperire mare și acoperă tatuajele, dar trebuie aplicată o cantitate mai mare.

Finish-ul e mat și se menține așa pe parcursul unei zile întregi. Este potrivit persoanelor cu tenul mixt/gras. L-aș recomanda și persoanelor cu tenul normal/uscat, însă tenul trebuie hidratat bine. Are o consistență cremoasă, densă.

Având acoperire atât de mare, mă așteptam ca tenul să sufere, să se blocheze porii și să îmi apară coșuri. Am făcut un experiment și l-am folosit timp de o săptămână, zilnic. Tenul meu nu a suferit nicio schimbare. De obicei, fondurile de ten cu acoperire așa mare astupă porii și din cauza asta pot să apară coșuri. Am pățit-o și cu lăudatul Estee Lauder Double Wear, despre care am scris aici.

Având acoperire mare, e nevoie de foarte puțin produs. Prima dată când l-am încercat, am aplicat prea mult și aveam tenul încărcat, efectul era de mască.

Există o paletă largă de nuanțe, astfel încât ai de unde să alegi nuanța potrivită. Eu am ales nuanța 48 Light Neutral.

Ambalajul este dintr-un plastic dur, cu o pompiță inclusă, iar capacul mi se pare mai special și nu există riscul să se deschidă aiurea.

Prețul este de 155 de lei. Produsele Kat von D se găsesc exclusiv la Sephora. Le puteți cumpăra din magazinul fizic sau online, de aici.

Este un fond de ten pe care îl recomand, mai ales dacă sunteți în căutarea unui fond de ten. Poate fi folosit zilnic, având în vedere că nu apar comedoane.

L-ați încercat? Ce produse de la Kat von D ați încercat/vreți să încercați?

Review & Swatch: Urban Decay Naked Heat

Dacă sunteți pasionate de machiaj și de produse cosmetice, sunt sigură că urmăriți o grămadă de fete care au aceeași pasiune și, mai mult ca sigur, ați văzut că Urban Decay a lansat o paletă…

Review: Galenic Teint Lumiere

Vara acesta nu am folosit fond de ten, l-am înlocuit cu o cremă hidratantă nuanțatoare. Este vorba despre crema de la Galenic care face parte din gama Teint Lumiere. Exista 3 variante: nude, mat și…

  • Suta Lavinia

    Wow, chiar se vede ca are acoperire mare! Ma bucur ca ai menționat că nu apar comedoane, pentru mine asta chiar putea fi o problema. As vrea sa încerc acest fond de ten, Everlasting Liquid Lipstick și Tattoo Liner 😉