Review: Dr. Jart+ Dermaclear Micro Water

Cândva prin vară am avut o mostră din apa micelară de la Dr. Jart+. Am fost curioasă să o încerc, iar în aceeași zi am ajuns în Sephora și mi-am cumpărat-o. Cred că e prima apă micelară care m-a impresionat.

Folosesc apa micelară pe post de demachiant de față, dar și pentru curătarea tenului, după demachierea cu un alt produs. Este un produs pe care îl folosesc dimineața, înainte de a-mi aplica machiajul, dar și seara, după ce mă demachiez. Mi se pare că așa e curățată pielea în profunzime.

Micro Water de la Dr. Jart+ este o apă micelară care, pe lângă faptul că îndepărtează machiajul și curăță pielea, lasă tenul strălucitor și neted.

Ambalajul este simplu, nimic pompos: o sticlă dintr-un plastic dur, transparent, cu o etichetă albă. Parcă ar fi un recipient dintr-o farmacie.

Se găsește la pachet – recipientul de 200 ml + o pungă cu încă 150 ml. Prețul este de 125 lei. Nu m-aș fi gândit vreodata că voi da atâția bani pe o apă micelară, însă mi-a plăcut prea mult.

Mi se pare că se consumă destul de greu, încă o folosesc tot pe cea din sticlă, nu am făcut refill. Este nevoie de o cantitate mică pentru curățarea tenului.

Știu că există ape micelare mai ieftine, însă Micro Water mi se pare specială. După cum am menționat mai sus, curăță delicat pielea și o lasă fină și strălucitoare. De obicei nu am senzația asta cu alte produse de genul ăsta.

Deși apa micelară este considerată probabil o loțiune demachiantă care are rolul de a îndepărta orice fel de produs de machiaj, mi se pare că doar cele pe bază de ulei, apa micelară bifazică, poate șterge cu ușurință și urmele de tuș sau rimel.

Dermaclear Micro Water mi se pare o investiție bună și cu siguranță o voi recumpăra și îi voi rămâne fidelă o perioadă.

O găsiți în magazinele Sephora sau online, aici.

Dacă aveți ocazia să o încercați, nu ezitați.

Pretty Vulgar in exclusivitate la Douglas

Mi-am dat seama că, din nou, am abandonat blogul, fără să vreau. Am scris destul de rar în ultima perioadă, însă vreau să remediez lucrul ăsta, chiar dacă blogurile nu mai sunt așa citite ca…

Silisponge vs. Beautyblender

În urmă cu câteva săptămâni am primit noutățile de primăvară de la Sephora, iar printre acestea se afla și un burețel din silicon. Dacă nu ați văzut clipul, puteți să îl vizionați aici. Am mai…