Review: Kat von D Shade & Light Face Contour palette

Conturarea feței a devenit un trend în urmă cu câțiva ani, iar de atunci au apărut multe produse care să ne ajute să ne conturăm fața prin machiaj. Vorbim de produse sub formă de stick, cremoase sau pudre. Mie îmi plac cele sub formă de pudră. Am câteva palete de conturare, îmi conturam fața și înainte, însă de când mi-am cumpărat paleta Shade & Light de la Kat von D, o folosesc zilnic.

Mi se pare cea mai bună paletă – pudra e pigmentată, fină și rămâne pe ten o zi întreagă. Se blenduiește foarte ușor și arată natural.

În partea de sus sunt 3 nuanțe deschise pentru iluminare, iar jos sunt 3 nuanțe mai închise. Paleta asta e potrivită atât pentru persoanele cu tenul mai deschis sau mai închis și cred că poți să îți conturezi frumos fața.

Este nevoie de o cantitate foarte mică de produs, de abia se observă că o folosesc de mai bine de 4 luni. Pudra e atât de fină și nuanțele sunt pigmentate, mi se pare cea mai bună alegere dacă sunteți în căutarea unei astfel de palete.

Eu am tenul deschis și cel mai des folosesc nuanțele mai deschise.

Paleta e destul de simplă – are un ambalaj ușor, dintr-un carton tare, în interior are o oglindă și cele 6 pudre pentru conturare și iluminare. Mi-am cumpărat și pensula Shade & Light care are 2 capete, perfecte pentru conturare. Cred că e una din cele mai fine pensule pe care le am.

Prețul paletei este de 203 lei și se găsește exclusiv la Sephora.

Voi ce produse folosiți pentru conturarea feței?

Pretty Vulgar in exclusivitate la Douglas

Mi-am dat seama că, din nou, am abandonat blogul, fără să vreau. Am scris destul de rar în ultima perioadă, însă vreau să remediez lucrul ăsta, chiar dacă blogurile nu mai sunt așa citite ca…

Silisponge vs. Beautyblender

În urmă cu câteva săptămâni am primit noutățile de primăvară de la Sephora, iar printre acestea se afla și un burețel din silicon. Dacă nu ați văzut clipul, puteți să îl vizionați aici. Am mai…

  • Imi place tare mult paletuta asta.
    Am fost la Debenhams si makeup artistul de la standul KVD a folosit Shade and Light pe mine si am ramas placut surprinsa.Textura e foarte light , nu incarca tenul uscat si am aratat fresh de dimineata pana seara.

    http://www.cupcakesplendens.com/

  • Anamaria Domasneanu

    Subscriu! Cea mai buna, blends like a dream ❤