Silisponge vs. Beautyblender

În urmă cu câteva săptămâni am primit noutățile de primăvară de la Sephora, iar printre acestea se afla și un burețel din silicon. Dacă nu ați văzut clipul, puteți să îl vizionați aici. Am mai auzit de silisponge, însă nu m-a tentat să îl încerc…până când l-am primit. Am fost curioasă să văd cum se aplică fondul de ten cu el în comparație cu celebrul beautyblender.

În articolul acesta o să vă povestesc care sunt diferențele dintre cele 2 accesorii de machiaj.

Burețelul acesta este din silicon, e mic, roz și are un preț mai mic decât beautyblender-ul original. Costă 41 de lei față de 79 lei, cât costă beautyblender-ul. 

Silisponge-ul este mai igienic decât burețelul clasic, nu absoarbe deloc produs  și se curăță mult mai ușor.  Este flexibil și are o formă care permite aplicarea produsului (fond de ten, concealer, BB Cream etc.) pe toată suprafața tenului.

În comparație cu beautyblender-ul, burețelul din silicon nu absoarbe produs absolut deloc. Este nevoie de o cantitate mult mai mică a fondului de ten, astfel economisind produsul pe care îl aplicăm. Mă așteptam ca aplicarea să fie dificilă și neuniformă, însă fondul de ten se așează bine pe ten.

Am observat că atunci când îl folosesc, obțin o acoperire mai mare decât atunci când aplic fondul de ten cu burețelul clasic sau cu o pensulăl. Dezavantajul e că îmi ia mai mult timp să aplic fondul de ten.

Spre deosebire de beautyblender, silisponge-ul se folosește în felul următor: se aplică o cantitate mică de fond de ten pe el, se întinde pe ten, apoi se tapotează, până se așează fondul de ten uniform. Fondul de ten rămâne intact pe tot parcursul zilei.

A devenit un accesoriu foarte practic, având în vedere că se curăță foarte ușor și pot aplica fondul de ten cu precizie. Merită încercat și este o alternativă mai ieftină la beautyblender.

Îl găsiți în colecția Sephora la prețul de 41 de lei.

Mr. Scrubber a ajuns in Romania

Este o duminică frumoasă de noiembrie, tocmai mi-am aplicat masca Glow Mask de la Mr. Scrubber și în timp ce aștept să își facă efectul, stau în pat cu laptopul în brațe și scriu această…

Review: Fenty Beauty Moroccan Spice

A trecut mult timp de la ultima postare, însă vreau să revin și pe blog, să scriu articole despre produsele de makeup și skincare, cum făceam și înainte. Îmi place să scriu, însă am observat…