Pretty Vulgar in exclusivitate la Douglas

Mi-am dat seama că, din nou, am abandonat blogul, fără să vreau. Am scris destul de rar în ultima perioadă, însă vreau să remediez lucrul ăsta, chiar dacă blogurile nu mai sunt așa citite ca înainte. Sunt activă pe Instagram și acolo postez prima dată noutățile. Mă găsiți acolo cu iguanitza.

Revenind la articolele de pe blog, urmează să vă prezint câteva noutăți și aștept să îmi spuneți ce v-ar plăcea să mai citiți pe blog.

Astăzi vreau să vă prezint un brand de makeup care a apărut la Douglas în luna august. Este vorba despre Pretty Vulgar, un brand din America, cu tematică vintage inspirată de universul păsărilor.

Pretty Vulgar descrie un univers al contradicțiilor frumoase, a fost conceput pentru a îmbrățișa contradicțiile care există în fiecare dintre noi, o întoarcere în timp către farmecul feminin de altădată și o atitudine modernăProdusele sunt cruelty-free.

Am fost la evenimentul de lansare undeva prin luna iulie, într-o locație interesantă: era o hală plină de flori, dar până am ajuns acolo aveam impresia că trec printr-un loc abandonat și neîngrijit.

 

Nu am auzit de acest brand până atunci, însă tot decorul și ambalajele m-au cucerit și de abia așteptam să le încerc.

Astăzi vreau să vă prezint pe scurt produsele pe care le am și vă invit să mergeți în magazinele Douglas să le descoperiți și voi.

Am primit paleta de farduri Phoenix Rising care conține 12 nuanțe mate și sidefate. Îmi place mult varianta asta pentru că are farduri pe care le folosesc on a daily basis. Am rămas plăcut surprinsă când am observat cât de fine și pigmentate sunt fardurile.

Sunt disponibile 2 variante – o paletă cu nuanțe mai închise și o paletă cu nuanțe deschise, neutre și cu mai multe nuanțe de roz. Ambalajul este dintr-un carton ușor, de calitate și are și o oglindă încorporată.

Următorul produs pe care vi-l prezint și pe care vi-l recomand este iluminatorul Shimmering Swan. Are o textură fină, este destul de pigmentat și are particule mici de sidef, astfel încât poți să obții o strălucire mai naturală sau mai intensă. Am observat că nu arată încărcat sau ciudat dacă exagerez când îl aplic.

Știu că sunt persoane care preferă iluminatoarele mai discrete, cu particule fine, iar acesta mi se pare că este așa. Îmi place foarte mult, iar la capitolul rezistență a trecut testul.

The Feathers Mascara are cel mai drăguț ambalaj pe care l-am văzut la un rimel, dar mi se pare și foarte greu. Are un design în formă de colivie, iar pe capac este o pasăre rose-gold. Are o perie curbată care ridică genele în timp ce le conferă volum, curbare și alungire. De la primul strat genele sunt îngroșate și foarte negre. Cu 2 straturi aplicate obțin un volum dramatic care îmi place mult.

Nu lipește genele și nici nu curge. Mi se pare că are o formulă perfectă.

Aș vrea să mai încerc și tușul de ochi și poate și un blush. Produsele se găsesc deja în magazinele Douglas și online, aici.

Ce produse ați descoperit voi în ultima perioadă? Ați auzit de Pretty Vulgar?

2018 in cateva cuvinte

Anul 2018 se apropie de sfârșit și, ca anul trecut, am vrut să scriu câteva rânduri aici pe blog. 2018 a fost un an frumos pentru mine, am avut parte de momente frumoase și aș…

Mr. Scrubber a ajuns in Romania

Este o duminică frumoasă de noiembrie, tocmai mi-am aplicat masca Glow Mask de la Mr. Scrubber și în timp ce aștept să își facă efectul, stau în pat cu laptopul în brațe și scriu această…

  • Hapi

    Zilele trecute am vizitat si eu Douglas, nu am mai fost demult pe acolo, pentru că sincer, fetele de aici parca sunt mai blazate, mai putin darnice la mostre… si m-am obisnuit cu Sephora. Ei, acum mi-am facut card ca am cumpărat un pachet (deja pentru Craciun) de parfumuri mici si părea că merita pentru reduceri ulterioare sau oferte.

    Oricum ce nu mi-a placut, sa zic asa, a dispărut gama de machiar Clinique, cel putin pudra si fondul de ten, cred ca si rujurile. Eu astea le folosesc acum.

    Sunt grozav prezentate produsele tale si-mi place felul în care-au gandit inovatia plus numele marcii. Rimelul e demential cred 🙂