Givenchy Hot Couture

Daca stau bine sa ma gandesc, cred ca sunt fan Givenchy fara sa imi fi dat seama pana acum :))
Ca si celelalte parfumuri Givenchy, si acesta are un miros deosebit.. Nici nu stiu ce sa scriu prea mult pentru ca nu gasesc cuvinte sa il descriu. De ce vorbesc despre el atunci ? Pai acum spre seara m`am dat rapid cu el inainte sa merg la cosmetica. Si cat timp am stat acolo, simteam un miros…si imi parea asaaaaaaaa cunoscut… Am intrebat`o pe cosmeticiana cu ce parfum s`a dat. Mi`a dat un nume ciudat, unul pe care nu`l cunosc, si mi`a mai zis ca s`a dat azi dimineata cu el. Deci nu era ala pentru ca parfumul care imi gadila simtul olfactiv era unul ‘proaspat puverizat’ . Cand am ajuns acasa tot il simteam. Da! Parfumul care ma incanta era parfumul cu care m`am dat eu inainte sa plec. Mhmmmmmm si acum il simt si imi place la nebunie!

Cred ca toate parfumurile Givenchy miros bine! Toate pe care le`am mirosit, mi`au placut. Si cele de barbati! Acela cu semnul PI…cred ca chiar Givenchy Pi ii spune 🙂 Si Play. Ange ou Demon e preferatul meu dintre toate parfumurile! Imi place si Very Irresistible, si varianta de vara ‘Summer Vibration’ se va alatura curand colectiei mele de parfumuri 🙂 Nu l`am avut inca, dar si ‘eau demoiselle’ imi place mult!
Daca nu stiam pana acum, acum imi dau seama ca eu sunt fanul secret Givenchy :)) hahaha

Si daca v`am facut curioase, va scriu si notele acestui parfum, poate va imaginati cum miroase, daca nu – data viitoare cand treceti printr`o parfumerie uitati`va dupa el si testati`l !

Givenchy Hot Couture se incardeaza in categoria parfumurilor florale. Notele de varf sunt bergamota,portocale, capsune ; notele – inima sunt magnolie, piper negru si vetiver ( n`am habar ce`i asta ) iar notele de baza sunt santal, ambra, mosc.

Folosesc parfumul asta pe timp de vara, mai spre seara.

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informaÈ›ii care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare È™i natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara È™i toamna sunt anotimpurile…