Hello … Kitty !


Sunt fan Hello Kitty ! Si nu de acum,ci de multi ani !!! Nu stiu ce m`a atras atat de mult… nici nu stiu cand am devenit innebunita dupa Hello Kitty ! Asa cum unii sunt fani D&G, Gucci, Versace, Burberry, Chanel, Dior, cK … asa eu sunt fan Hello Kitty ! Si prefer un tricou sau orice altceva Hello Kitty decat un Chanel, Dior & Co.

Am pijamale Hello Kitty, chilotei,sosete, halat , prosop, balsame de buze, oglinda, flip flops,tricou, bluze, prosop de fata,ciorapelul de la mobil, cheile de la masina o au pe Hello Kitty atarnata , o am pe Hello Kitty in masina … ma bate gandul sa o ‘lipesc’ pe masina ,dar ma gandesc la logodnicul meu.
Copiii mei vor fi imbracati in Hello Kitty !!! Hello Kitty everywhere!

Hello Kitty nu e inca un brand foarte cunoscut la noi…de abia acum incepe sa isi dea drumul…dar cu jucarii si cu mai multe produse destinate copiilor. Dar Hello Kitty nu e dedicat exclusiv celor mici. Nu stiu cate persoane sunt constiente ca Hello Kitty nu e doar pentru kinderi! Dar cred ca destul de putine. Pentru ca altfel nu imi explic de ce se uita ciudat la mine cand ma vad purtand ceva Hello Kitty…. who cares ? Hello Kitty rules!

Pana sa se dezvolte Hello Kitty calumea si la noi … eu deja voi avea peretii camerei cu Hello Kitty :)) Joke – cred ca logodnicul meu s`ar muta in alta camera departe de Hello Kitty :))

Ahhhh …si acum vad ca si cei de la Samsung au facut un telefon Hello Kitty aici . Ma bate gandul sa mi`l cumpar *wink*

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…