Testere…

De cate ori nu am cumparat ceva sperand ca e ceea ce ne dorim iar cand ajungeam sa il folosim am fost dezamagite? Vreau sa vorbesc despre testere. De aceea exista! Pentru a le incerca! Pentru a le aplica acolo unde le este locul! Rujul pe buze, fondul de ten pe fata, rimelul pe gene,fardul pe pleoape etc… Da, poate nu este cel mai igienic lucru, dar care persoane care folosesc testerul se alege cu vreo “boala crunta incurabila” ??
De atatea ori am cumparat un ruj, care il testam pe mana, iar cand ajungeam sa`l aplic pe buze constatam ca nu era culoarea dorita. Hai sa nu mai aruncam banii pe ceva ce nu ne dorim.

Pe de alta parte, mai sunt si acele vanzatoare, care se uita oripilate la tine ca le consumi testere! Pai pentru ce sunt acolo !? Sa te uiti la ele?! Imi aduc aminte cand am fost intr`un B&B si m`am apucat sa testez glossurile pe buze! Ma simteam ca si cum as fi comis cea mai mare infractiune , si asta din cauza privirilor care mi le arunca vanzatoarea. La un moment dat a ineput sa se si strambe! Si doar ca sa ii fac ziua mai “buna” m`am apucat sa iau muuuuulte glossuri la rand si sa ma fac excesiv cu ele :))

Azi am fost in DM , am incercat niste glossuri si rimel … Se uita lumea la mine ca la un extraterestru .. probabil se mai gandeau “ui si la asta, se da cu gloss si cu rimel ca n`are acasa/n`are bani” .

De aceea m`am hotarat sa scriu despre asta! Deci, fara nicio jena, cand vrei sa cumperi ceva si vrei sa vezi cum iti vine, aplica direct acolo unde e locul produsului! Nu pe mana!

Testare placuta! (:

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…