Too Faced Liquid Lava Matte

Probabil ca ati citit ce mi`am achizitionat in ultimele 2 zile, ‘goodies’ printre care se numara si acest creion dermatograf. E la reducere de la 79 la 39 de lei. Testerul este un creion de dimensiuni normale, si cand l`am testat pe mana, am vazut un negru negru intens.
Creionul vine intr`o cutie si arata asa :

Cand l`am deschis, am facut ochii mari pentru ca nu credeam ca e asa gros. Uffff acum ca ma gandesc va trebui sa cumpar si o ascutitoare pentru el…super.

Cu ce se lauda ? Asta e ce puteti citi pe cutie : The blackest, most sultry eyeliner you’ve ever seen. We’ve combined the smoky intensify of a volcanic eruption with the softness of a lava flow, to create a richest black, slightly matte eyeliner in the world. The matte, chubby pencil is also ideal for using as a sultry shadow, to create the perfect smoky eye anytime; morning, noon or night.

Aha…deci se poate folosi si ca eye shadow pentru smoky eyes…Hmmm…oare cum ? :)) Nu cred ca mi se adreseaza mie partea asta:))

Bun , azi l`am folosit. Impresia mea? Pai e ok ca textura si culoare ( e un negru negru ) , dar nu e ‘the blackest, most sultry eyeliner that I`ve seen’ !Nu il face cu nimic mai interesant decat celelalte. L`as putea compara cu cel de la Sephora Khol Waterproof. Ok poate asta e la prima impresie, poate peste cateva zile va face minuni si imi va parea diferit de celelalte ( voi face un re-review :)) cand voi observa asta ) dar asta e parerea mea acum, la prima folosire.

Bineinteles ca nu as fi platit pretul intreg – sa dau 80 -100 pe un eyeliner mi se pare insane…. dar asa ca a fost la 39 de lei, nu imi pare rau ca l`am cumparat.

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…