FAKE-URI

Uhhhh asa m`am saturat de toate fake`urile si de mincinosii care pretind ca ceea ce vand e original!
Am intrat adineauri pe okazii sa ma mai uit si eu dupa una alta, si am dat un search pentru MAC. Peste tot fake`uri la preturi astronomice! Si nu ar fi atat de grav daca ar avea bunul simt sa mentioneze ca NU sunt originale. Anul trecut chiar eu am luat ‘teapa’ cu un creion dermatograf. A fost si vina mea pentru ca nu m`a dus bibilica sa intru pe site sa ma uit dupa creion… Din poza nu prea iti dai seama ca e fake. Si ii trimit un mesaj omului in care`l intreb daca e original. Mi`a spus ca da, asa ca l`am crezut pe cuvant. Mai vazusem creionul inainte , la pretul de 55 lei, acum era ‘redus’ la 30 de lei. Dupa cateva zile, mi`a ajuns creionul. Cand l`am desfacut era atat de evident ca nu era original cum pretinse individul de la care l`am cumparat. Ma uitam la creion si parca scria pe el ‘SUNT FAKE!’ . Am incercat sa`l ‘utilizez’ … bineinteles ca nici macar nu era negru,era un negru sters care de abia se vedea. Ca sa nu ii acord omului calificativ negativ, am fost draguta si i`am mai trimis un mesaj si l`am intrebat daca SIGUR E ORIGINAL creioul! Iar el, cu nerusinare, imi spune ‘Da! E original 100%, a ajuns si e ceva in neregula?’. Atunci i`am acordat si calificativul care`l merita fara sa mai stau pe ganduri!! Dupa un timp…mi`a venit si mie calificativul, a fost unul pozitiv! Macar a avut bun simt la partea asta. Daca cumva va intrebati de ce l`am crezut pe cuvant si de ce l`am cumparat, va spun ca inainte de a actiona, m`am uitat la calificative, erau pozitive majoritatea, printre care si pentru creioanele MAC. Probabil ca cei care le`au cumparat nu stiu sa distinga originalul de fake!
Si acum sa revin de unde am pornit. Pe okazii gasim destule cosmetice MAC – si originale si fake. Problema e ca cei care isi vand produsele nu mentioneaza nimic ca nu ar fi originale. Uite, paleta 120 o gasim si de la MAC cu 100 de lei! Penibil.
Gasim truse de pensule a cate 24 sau 32 de la MAC , din par de veverita, ponei etc. La preturi fabuloase. La fel, se afirma cu tarie ca sunt originale MAC! Ei bine,din cunostiintele mele, MAC nu comercializeaza seturi, ci pensule separate! Nu va ganditi ca doar pe okazii se gasesc astfel de ‘minuni’ , nu!, chiar si pe ebay – costa chiar si 80 de euro!
Acum cateva zile o tipa de pe Facebook dadea anunt ca isi vinde trusa de pensule MAC cu 330 lei! O_o

Ce o fi atat de greu sa fii sincer si sa clarifici de la inceput situatia?! Spune domn`le , nu sunt originale MAC sau mai stiu eu ce firma si nu mai minti omul in fata!
Sunt si produse originale o gramada, dar chiar si asa, tot esti sceptic, si intrebi de 10 ori acelasi lucru pana sa`l cumperi.

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…