Manhattan Dip Eyeliner

In ultimele zile am lasat deoparte tusul de la Farmasi si am folosit Manhattan Dip Eyeliner Waterproof – incercand sa imi perfectionez si coditele, fiind tus-carioca. Am vrut sa fac review de cand l`am folosit acum 3 zile , dar am zis sa nu ma pripesc si sa il mai folosesc inca o data.

Mie personal nu imi place deloc,l`am cumparat anul trecut din Germania si adevarul e ca nu prea m`am folosit de el. Acum cateva zile mi`am adus aminte si de ce.

In primul rand nu e intens, iar daca cumva gresesti si vrei sa mai dai o data peste – se va sterge linia care ai facut`o inainte. Nu stiu daca la toate tusurile e asa, adica stiu ca cel de la Farmasi ramane si daca trasezi o a doua linie… Poate e din cauza ca e tip carioca, cel de la Farmasi e cu pensula. In al doilea rand, dupa ce il folosesti,te jeneaza ochii,iar in colturi lacrimeaza…. Si nu! Nu mi`am bagat tusul in ochi ca sa zic ca din cauza aia imi lacrimau. Iar in al treilea rand, poate sunt eu mai sensibila, dar il simteam. Simteam tusul pe pleoape. Azi am revenit la Farmasi si totul a fost perfect. Bine, mai putin coditele, pentru ca nu am precizie ca la carioca 🙂
Si cica tusul acesta de la Manhattan e si waterproof… o minciuna, in cateva ore de abia se mai vede:)) Nu stiu in ce sens e ‘waterproof’ daca m`ar ploua sau ar ajunge apa la ochi cu siguranta s`ar imprastia peste toata pleoapa si obraji.

Deci mie nu imi place deloc acest tus, poate daca l`ati incercat, ati avut alte experiente mai placute, dar eu cu siguranta nu`l voi mai cumpara.

Ce tus preferati voi ? Carioca / pensula , si care il aveti? Asa poate ma mai indrumati si pe mine in cumpararea urmatorului tus:)

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…