Manhattan Eyeshadow Base

Nu imi aduc aminte sa fi citit pe undeva despre acest primer de la Manhattan, asa ca m`am gandit sa ii ‘dedic’ acest articol pentru ca merita. ( Update : mi`a atras atentia clarra, si mi`a spus ca si Raluka a vorbit despre el aici, asa ca acum aveti 2 review`uri ^_^ )
L`am cumparat anul trecut din Germania, insa nu il foloseam prea mult…pana acum cateva luni cand l`am incercat din nou si am vazut diferenta; nu mi se aduna fardul in ultimul hal, dar apareau linii ‘lipsa’ pe parcursul zilei – cu primerul asta rezista si arata fresh si frumos toata ziua, pana la demachiere! Scrie ‘long lasting’ pe el…si chiar tine !
L`am cumparat cu 3 sau 4 Euro din Germania, aici se gaseste cu 27 de lei. Nu e un pret astonomic, avand in vedere cat de bine isi face treaba. Chiar merita.

Pentru a`l intinde folosesc o ‘lopatica’ – asa nu imi intra sub unghii si iau cat trebuie. De intins il intind cu degetul. E foarte practica ‘lopatica’ , se poate folosi si la lipgloss`uri din alea in cutii, fara aplicatoare si probabil la mai multe alte chestii. Am cumparat un set de 10 din ‘Ina Center’ de la Marrionaud – 8 lei (era reducere 20% – deci pretul intreg, dupa matematica mea, e 10 lei 🙂 )

Revin la primerul de la Manhattan : il recomand, daca pana acum nu l`ati incercat , nu mai asteptati. Chiar e bun 🙂 si muuult. Il folosesc in fiecare zi de cateva luni si parca nu se mai termina, e aproape plin.
De gasit, se gaseste la DM.

Eu sunt foarte multumita de el, si cu siguranta atunci cand se va termina ( daca se va termina odata:)) ) il voi cumpara iar.

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…