Recomandari FDT :)

Nu folosesc FDT`uri..nici macar nu am unu asa sa`l am,poate pentru situatii mai speciale. Chiar..ar trebui sa imi procur unul!
Dar asta nu inseamna ca nu m`am atins niciodata de vreun FDT. Dimpotriva, aveam o gramada. Primul meu FDT a fost de la Max Factor, nu mai stiu cum ii zice..parca Lasting Performance. Parca mi`a placut. A trecut mult timp de atunci!
Am incercat tot felul de fonduri de ten, de la diverse firme. Si erau bune. Culmea, nu cred ca am ales niciodata un fond de ten prea inchis sau prea deschis, care sa creeze efectul de masca. Si nu ma ‘chinuiam’ :))
Chiar daca in ziua de azi nu mai folosesc, m`am gandit sa scriu despre cele care le`am avut … ca un omagiu haha :))

Am avut Superstay de la Maybelline. Imi placea in primul rand pentru ca avea jumatate crema, jumatate FDT. Si se combinau asa frumos. Acoperea destul de bine, si parca lasa fata asa …fina 🙂
Tot de la Maybelline mm avut Pure Make`ul. Boaaaa…asta era horror. Parca nici nu se intindea, si disparea dupa un moment dat (scurt)
Mi se pare bun Pure Make-up Mineral ( tot de la Maybelline ). Asta il are mama, si m`am dat si eu cu el 🙂 E asa creamy, se intinde foarte frumos,acopera bine,tine, si nu creeaza efect de masca.

Am avut de la Bourjois ‘Comme après 10h de sommeil’. Mi l`am cumparat de la mama lui de`acasa, din Paris 🙂 Si ce mai imi placea…. Textura imi placea la nebunie, si imi placea si faptul ca facea fata sa arate asa fresh!

Am primit de la mama unul de la MAC ‘Select SPF 15 Foundation’ . Nu mi`a placut deloc. Mirosea naspa ( expirat n`avea cum sa fie ca m`am uitat ) , avea o acoperire atat de mare incat ziceai ca am o masca – desi nu puneam mult! , nuanta nu era cea mai potrivita tenului meu ( dar o bibileam pana arata ok ).

De la L`oreal am avut Accord Parfait Mineral. Imi placea. Mai ales pensula care era asa fluffy. Parea putin in recipient, dar mi`a ajuns de mi`a prea ajuns :)) Si lasa tenul asa … mat si pur.

De la Rimel am avut Recovery…parca asa ii spune. Si daca nu ii spune exact asa, cuvantul recovery tot facea parte din titlu 😀 Mi`a placut un singur lucru : faptul ca oferea o oarecare luminozitate/sclipire tenului. In rest, nu mi`a placut nici textura parca prea fluida, nici acoperirea nu era cine stie ce…

De la Vichy mi`au placut fondurile de ten. Cum sunt fan Vichy, nu avea cum sa imi ‘scape’ FDT. Primul care l`am avut a fost ‘Norma Derm Teint’. A fost foarte bun! Acoperea imperfectiunile, avea o textura asa creamy, se intindea bine, si persista!
Si tot de la Vichy am avut si ‘FlexiLift Teint’. Si ala mi`a placut si a fost bun. Acoperea si parca intindea si pielea si arata atat de bine.
Cu siguranta si Aerateint-ul e foarte bun. Probabil ca daca m`as ‘apuca’ iar de FDT l`as cumpara fara sa stau pe ganduri!

Altele nu mai imi vin in minte,dar cred ca astea sunt toate din era fondului de ten 🙂

Sper ca v`a fost de folos acest articol si poate data viitoare alegeti unul dintre cele enumerate mai sus ( cele despre care am scris ‘de bine’ bineinteles:) ). Dintre toate as alege Vichy fara nicio ezitare:)

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…