Sunny make`up (:

Inainte sa ma apuc de palavrageala, vreau sa ii multumesc Adinei ca m`a ‘luminat’ cu PhotoScape`ul. Eu o tineam una si buna cu Picasa, iar ea cu PhotoScape. Il instalasem odata, mi`am prins urechile – l`am dezinstalat, apoi dupa inca un comentariu in favoarea PhotoScape-ului, l`am mai instalat o data si ii descopeream functiile. Si acum imi place si il folosesc cu drag. Si mor dupa ‘film effect – cinema’ !!! Sunt sigura ca nu i`am descoperit toate functiile, dar mai am timp 🙂 Thanks Adina ! =)

Si acum sa revenim la machiajul de astazi. E asa vesel si colorat:) – chiar daca am folosit doar 2-3 culori – are un efect ce ma bine-dispune.
Nu am folosit tus, ca sa pastrez un look light . Parca ma simt putin ciudat fara codita aia neagra… Nici conturul de jos nu l`am facut cu negru, ci cu creionul de la Bourjois, confiscat de la mama din baie:)) I just love it!

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…