elf – gama studio !?

Nu am comandat niciodata de la elf desi toata lumea le lauda produsele. Am avut cateva tentative, dar am renuntat sa duc comanda la bun sfarsit.
Apoi am citit la Camelcutza ca din 15 septembrie gama studio va fi disponibila si in Romania. Wow.

Am zis ca o sa`mi iau atunci sigur. Si am asteptat cu nerabdare ziua asta sa fac prima comanda.
Ei bine, astazi suntem in 15 septembrie. De dimineata am intrat sa vad daca cumva au aparut produsele, NU au fost. La oraa 11.30 eu nu am vazut produsele din gama studio! Acum juma` de ora am intrat sa verific din nou. Da !!! Sunt acolo !

Deja mi s`au luminat ochii cand am vazut si ma si vedeam cu produsele in mana! Dream big! Produsele NU SE MAI AFLA PE STOC. Pai cum ? Da` s`au aflat cumva si le`am ratat eu ?! Au fost atat de dorite incat in cateva minute sa se si epuizeze stocul !?

Eu nu inteleg… poate voi ati avut norocul si ati reusit sa va comandati ceva din produsele noi…

Cine stie cand o sa le primeasca iar… uffff…

UPDATE:
am plasat prima comanda elf 😀 produsele din gama studio sunt disponibile!

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…