Review Bourjois 4D EffectCa sa continuu seria in care va prezint rujuri/luciuri de buze, voi scrie azi despre luciul de buze 4D Effect de la Bourjois .
Este ca si 3D Effect doar ca asta are ceva in plus : un capacel pe capac! unde gasim sclipici !! Au gandit`o prost oamenii astia de la Bourjois, pentru ca atunci cand deschid capacelu` e imposibil sa nu zboare sclipiciu` peste tot! Daca m`ati vedea acum cum arat … sunt plina de sclipici pe pantaloni. Si de aplicat pe buze e un chin, pentru ca nu are aplicator sau ceva si nici cu pensula glossului nu poti lua pentru ca sclipiciul e on top of it…. Sa il pui pe buze cu degetu` iar nu stiu cum se face, pentru ca tot glossul de pe buze s`ar lua pe maini, si sa il “versi” pe buze nu e tocmai indicat. Solutia care am gasit`o ar fi sa pun buzele direct acolo, dar se ia prea mult si neuniform.

Culoarea luciului pare una puternica, insa odata aplicata pe buze, e stearsa, mai mult transparenta. Nu rezista mult, daca ai noroc, maxim 1 ora, dupa care se vede asa urat si simti buzele cam sticky.

Nu inteleg de ce nu au ramas la 3D, care e best-seller (o zic ei, pe site, nu eu 🙂 ). Am avut si din ala, era si shimmery, si era cat de cat ok…mai putin aplicatorul – tip pensula, cu perii mici.

Pretului acestui lipgloss e vreo 55 de lei parca.
Nu il recomand! Sunt bani aruncati pe Apa Sambetei, iar de banii astia gasim rujuri/luciuri mult mai bune.

Asa arata fara sclipici :

Si asa arata cu sclipici :


9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…