Review elf Matte Finisher

 Am incercat azi solutia matifianta de la elf. Dupa ce am citit pe blogul Camelcutzei ca nu ar fi buna, am vrut sa o uit pe undeva printr`un dulap. Dar cum sunt atat de curioasa, am incercat`o azi pe unghiile de la picioare sa`i vad efectul.
 Contrar parerii Camelcutzei, mie nu mi se pare ca e proasta si nici nu se usuca greu. Dupa ce am aplicat un strat, in cateva secunde mi s`a matifiat oja mov, frumos si s`a uscat destul de rapid, 1-2 minute.


 Pretul este de 8 lei si o recomand.

 E imbogatita cu vitamina E, pentru intarirea si “sanatatea” unghiilor.Dupa ce se usuca oja colorata, se da un strat subtire de Matte Finisher et..voila – oja se va transforma intr`una mata.


 O sa va scutesc de vreo poza cu pedichiura mea, nu vreau sa ramaneti cu traume, si sper sa ma credeti pe cuvant 🙂

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…