LOTD: Green & Blue Daca ieri am dat-o in bara, cred ca azi mi-am revenit si am creat un machiaj mult mai dragut si mai vesel. Din fericire aici la Sibiu e insorit aproape toata ziua si sunt vreo 18 grade. Deci e bine.
M-am gandit ca e mai simplu si mai usor de inteles ce am lucrat eu la machiaj, numerotand nuanntele atat pe trusa cat si pe pleoape. E mult mai simplu, am vazut ca e cam peste tot asa, dar nu stiu eu de ce nu am procedat la fel de la inceput, mi-am complicat existenta.


Asadar, din paleta 180 am folosit :
imi cer scuze pentru 5 si 6 , gresisem si de oboseala si de nerabdare sa incep lectura blogurilor, am pus peste cifrele anterioare. 

 
Pentru sprancene am folosit creionul Alverde;
Linia genelor superioare am conturat-o cu cream eyeliner elf;
Genele le-am imbracat cu baza Jillian Dempsey Avon si Volume Million Lashes L’oreal;
Pe obraji am folosit blush-ul Seeing Stripes de la Avon si crema iluminatoare Elf,nuanta Citrus;
Buzele le-am nuantat cu Ultra Shine Lipgloss de la Sephora, nuannta 20 Perfect Nude.

Si asta e look-ul de azi :
9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…