Pink Chocolate Make`up

 De unde numele? Pentru ca la asta m`am gandit : la ciocolata cu crema roz de capsuni *drooling* 
Nu a iesit asa intens cum imi doream, dar sper sa fac progrese si data viitoare sa iasa mai bine 🙂 


Am folosit fdt Vichy AeraTeint nuanta 35 Sand. Pe pleoape am folosit primerul Manhattan, apoi creionul Nyx Jumbo – Milk si din paleta 120 : 

Nuanta nr 1 am aplicat`o pe pleoapa mobila, nuantele 2 si 3 le`am folosit in pliuri, si nuanta 5 deasupra pliurilor. Nuanta nr 4 am folosit`o in coltul exterior al ochilor si cu nuanta 6 am colorat putin linia genelor inferioare. Ca si highlighter am folosit Mat Effect, nuanta Mat Grey de la Manhattan .
Sprancenele le`am creionat usor cu creionul pentru sprancene Alverde, pentru conturarea ochilor am folosit tusul Glam`Eyes de la Rimmel – sus  si creionul Gel Eyeliner de la Avon – jos. Pe waterlid am folosit creionul Nyx Jumbo – Milk. Genele le`am imbracat cu Wonderlash de la Oriflame.
Pe obraji am folosit blushul Alverde, nuanta Flamingo
Pe buze am aplicat Dazzleglass de la MAC,  nuanta Baby Sparks.


Si asta e rezultatul : 

 


Si asa pentru amuzament va arat si poza asta (poza reusita daca nu ar fi aparut mana iubitului meu din senin:)) ) :


9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…