Brasov-day

 După cum poate știți, azi am fost la Brașov – m-am întors acum seara, îmi pică ochii-n gură, de abia aștept să termin postarea asta să mă trântesc în pat să dorm.

Am fost foarte entuziasmată că merg la Brașov, când eram mică eram fascinată de orașul ăsta. Nu pot spune același lucru și acum… Orașul e frumos, superb, dar la capitolul MALL-uri nu stă atât de bine… Nici mall-ul de la Sibiu nu e mare lucru, aș putea spune că e jalnic, dar e bun și ăla decât nimic. Poate m-am obișnuit cu Iulius Mall și Polus de la Cluj, dar am fost dezamăgită de ce am văzut la Brașov.

Am ajuns la Eliana Mall… eram în fața magazinului și mă uitam după o clădire mare, pompoasă. După ce am întrebat pe cineva unde e mall-ul și m-a lămurit, am intrat și după 5 minute am și plecat (asta după ce am întrebat de alt mall). Mi s-a spus că Unirea e cel mai mare mall din Brașov.

Pe drum îmi făceam deja speranțe…am ajuns la mall și din nou…dezamagită. La parter era cam gol, am urcat un etaj, nu m-au atras magazinele ce erau acolo – am mai urcat un etaj. Un outlet Adidas, un Stone Creek amărât, un bazar Nike unde era înghesuiala, și alte magazine obosite. Ultimul etaj era în proporție de 90% gol!! Și cam așa era toată clădirea aceea mare, ce se numea Unirea MALL. Am plecat puțin supărată și agitată pentru că am pierdut timpul degeaba și îmi era și foame!
La câțiva metri de Unirea mai era o clădire chic – My place. Acolo poate era ceva mai interesant..dar nu am mai avut chef și răbdare să fac inspecția și acolo, așa că m-am îndreptat spre centru.
După ce am “ochit” câteva magazine, m-am oprit la un restaurant –  Ambasador. Extraordinar! Am rămas uimtă. La fel de uimit a rămas și logodnicul meu. De la servire, la cum arăta restaurantul – totul a fost perfect. Mâncarea a fost bună și ieftină.

După ce mi-am pus burta la punct, m-am îndreptat spre Star. Acel magazin pe care îl știam eu de când eram mică. Față de mall-uri, magazinul ăsta era ocupat în proporție de 99%.
Mi-am luat de acolo, dintr-un magazin, o pereche de UGG-uri originale. Îmi doream o astfel de pereche de ceva timp și mă bucur că am găsit-o. Aceeași pereche de cizme era pe centru cu 1089 lei !! Eu am dat 399 lei – preț văzut afișat și pe fake-uri sau alte “firme”…

Mi-am mai luat de la Yves Rocher un gel de duș, cu aromă de ciocolată și portocale și un rimel! (n-am putut să mă abțin). Review-uri…soon.

A fost frig, mai frig decât la Sibiu – logodnicul meu a vrut să luăm mănușile de acasă dar am fost eu iar cu gura mare și au rămas acasă pe motiv că “nu-i așa frig…”
Nu am rămas foarte entuziasmată de Brașov, așa cum rămâneam pe vremuri… Poate că atunci mi se părea atât de fain din cauză că centrul Sibiului nu arăta așa frumos, ca în ziua de azi și nici McDonald’s nu exista pe vremea aia în Sibiu.
“Tot la noi la Sibiu e mai frumos” – asta a fost prima propoziție care mi-a ieșit pe gură când am intrat în oraș.

Și cam așa mi-am petrecut eu ziua de astăzi. Considerați postarea asta ca fiind povestea de noapte bună ce  v-o spun  🙂

Nighty night

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…