Review trusa Fräulein 38 – 26 Colours Mi-ati cerut swatchuri si sa imi dau cu parerea despre trusa asta, si ca sa nu ma lungesc la postarea de ieri, m-am gandit sa fac un review mai detaliat + quick LOTD folosind culorile + blush din trusa asta.
 Pe site, trusa se gaseste in categoria FACE BLUSH, probabil din cauza ca, pe langa cele 5 blushuri, se pot folosi si celelalte culori (care permit bineinteles) pentru obraji.


Dupa cum am spus si ieri, culorile mi se par perfecte pentru anotimpul asta tomnatic. Unele culori sunt mate si altele mai sidefate. Ce am observat si imi displace e faptul ca cele mate  sunt mai prafoase si se iau putin mai greu pe pensula/buretei.


Si blushurile se iau greu pe pensula, daca te uiti ai impresia ca nici nu s-a luat culoarea, dar aplicata pe obraji incepe sa se vada. De exemplu am folosit rozul din mijloc, pe pensula de abia se vedea, dar pe obraji a prins o culoare calda, draguta. Penultima culoare e mov in trusa, dar pe obraji e o culoare foarte placuta. Ultima culoare e un portocaliu-caramiziu sclipicios, dar blenduit cu pensula mare arata foarte bine.
Din pacate nu am putut sa fac swatchuri pentru blushuri pentru ca, dupa cum am spus si sus, sunt prafoase si destul de invizibile, dar daca va uitati atent pe obrajorii mei, va puteti da seama cum arata cele trei mentionate mai sus.


Swatchuri pentru primul rand de farduri : 

 – al 2lea rand :

 – al 3lea rand : and LOTD : 

Trusa o gasiti cu 11 Euro pe site-ul oficial Fräulein 38 – aici.

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…