Revistele și cadourile…

De câteva luni încoace nu cred că mi-a scăpat vreo revista “cadorisită” . Mi-e greu să trec pe lângă chioșcul de ziare fără să mă uit la reviste. Și știu că nu voi părăsi magazinul fără a cumpăra o revistă , două , trei cu cadou interesant.
De când am descoperit Living In Ro Colors sunt tot timpul cu ochii pe site, să fiu pe fază când apar revistele glossy cu cadouri. Azi am făcut ochi mari când am văzut ce ne oferă revista Beau Monde Style la prețul de 16 lei : rimel Maybelline !
Și avem de unde alege : Lash Stiletto, XXL Pro, Define-a-Lash (roz și verde) și Pulse Perfection. Puteți să rezistați? Eu nu.  O să îmi cumpăr două : una cu Lash Stiletto ♥(l-am mai avut și l-am iubit din prima!) și Pulse Perfection (pentru că sunt curioasă dacă e așa spectaculos precum se laduă).
Din câte știu eu Lash Stiletto costă aproximativ 35 lei și Pulse Perfection vreo 46 lei. Deci aș economisi 49 lei. Define-A-Lash verde l-am avut, nu mi-a plăcut și pe cel roz nu l-am încercat considerând că e “aceeași Mărie cu altă pălărie” și XXL Pro nu am avut pentru că nu îmi place ambalajul.

Revista apare pe 29 noiembrie.

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…