Review lapte demachiant cu măceșe Cosmetic Plant

De fapt e lapte demachiant hidratant, cu vitamina C naturală din măceșe dar mi s-a părut prea lung titlul așa că am scurtat :))
Folosesc laptele ăsta demachiant de ceva timp și cred că a venit timpul să scriu puțin despre el. Este un lapte demachiant consistent, mai gras , dar aplicat pe piele se simte foarte bine. Îndepărtează machiajul ușor , eficient și delicat. Miroase frumos, dar nu e un miros persistent sau deranjant.  De hidratat…hidratează puțin, adică după ce mă demachiez simt tenul puțin mai catifelat, mai hidratat..dar din păcate efectul ăsta nu durează mult la mine.
Dacă cumva intră în ochi (și îmi intră de fiecare dată pentru că pun mult lapte pe dischetă) ustură, așa că trebuie avut grijă dacă nu vreți să lăcrimați. Adevărul e că nu scrie niciunde că ar fi destinat și ochilor, dar important e că șterge machiajul.

Descriere oficială :
Graţie formulei sale perfect echilibrate, laptele demachiant îndepărtează de pe piele fardurile, praful şi impurităţile fără a agresa. Conţinutul de vitamina  C naturală din măceşe, alături de vitamina E şi extractul de roiniţă (Melissa officinalis) stimulează funcţiile vitale, tonifiază şi împrospătează epiderma. Se aplică pe faţă şi gât cu ajutorul unui tampon de bumbac. Tenul devine proaspăt, catifelat şi plin de vitalitate.

Preț : în jur de 8 lei

Mai puteți citi un review aici.

Atât poza cât și descrierea oficială sunt luate de pe site-ul Cosmetic Plant

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…