Review loțiune pentru păr tonifiantă cu ardei iute Cosmetic Plant

 De când am apărut în blogosferă nu cred că am avut un titlu așa lung:)) M-am gândit cum să scurtez, dar n-am găsit nicio variantă așa că am scris tot..
Am văzut că loțiunea asta cu ardei iute v-a stârnit curiozitatea și m-am gândit să nu mai amân review-ul. O folosesc de 3 zile deja și azi am văzut și o diferență.
Loțiunea e destinată părului gras și normal iar scopul ei e de a înceta căderea părului.  Odată cu creșterea părului a apărut și problema căderii firelor de păr. Știu că normal e să pierdem 100 de fire pe zi, dar mie mi se părea că pierd mai mult așa că mă gândeam la o soluție. Și am găsit-o.
Poate vă gândiți că nu am folosit-o destul timp ca să pot să am o părere și nu am cum să văd rezultate după 3 zile. Astăzi m-am spălat pe păr și am rămas uimită când am văzut că nu mi-au mai căzut așa multe fire. Înainte inundam dușul din cauza asta. Astăzi însă nu mai. Am și tras de păr să văd cât păr îmi rămâne în palme, dar chiar nu mi-a mai căzut așa mult păr. Și asta după 6 fâs-fâsuri.
 Dacă după un timp atât de scurt am observat ceva, îmi imaginez că după o lună nu voi mai avea probleme deloc.
Mă dau dimineața și seara cu ea, pulverizez la rădăcină, apoi masez scalpul. Mi s-a părut complicat la început, până m-am prins cum să stau să dau cu fâs-fâsul cât mai bine.
Am înțeles că ar trebui să simt o încălzire și furnicături, dar nu le simt … dar sunt liniștită că s-a redus numărul firelor de păr căzute și  pentru că nu sunt egoistă voi încerca să-l masez și pe prietenul meu cu loțiunea asta. Ce? credeți că lui nu i-ar face bine? 🙂
Dacă vreți să mă întrebați dacă îngrașă părul, vă răspund de pe acum că nu. Nu-l îngrașă deloc. Am fost surprinsă, mai ales că toate spray-urile astea de păr, care erau aplicate de la rădăcină, mă făceau să arăt ca linsă de vacă… 
Descriere oficială :
Loţiunea alătură celor şase extracte tinctura de ardei iute cu rol de activare a circulaţiei sanguine. Stopează căderea părului şi tonifică scalpul datorită acţiunii principiilor active din plante cu efect benefic în microcirculaţie. Accelerează regenerarea celulară. Are efect antiinflamator şi antipruriginos. Se pulverizează zilnic, dimineaţa şi seara, la rădăcina părului şi se masează scalpul. Evitaţi contactul cu ochii!
Elixirul părului are 150ml și costă aproximativ 7 lei 🙂
Recomandat!

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…