Tea Time… Cred că v-am mai spus că am dezvoltat o manie și pentru ceaiuri:)) Sunt băutoare înrăită de ceaiuri și îmi plac ceaiurile mai speciale, cu diferite arome.
Nu știu să vă zic exact când a început totul… înainte consumam ceai, așa, mai rar , dar acum parcă a devenit o obsesie. De fapt cred că știu de unde a pornit… de la iubita mea țară Egipt (nu , nu sunt egipteancă , dar iubesc Egiptul- am fost deja de 3 ori) . Când intri într-un magazin, vei fi întrebată dacă dorești un ceai… Nu e prea politicos să-i refuzi pe egipteni, se simt jigniți, și oricum până te târguiești cu ei..mai bine savurezi și un ceai.
În cafenele îi vezi pe majoritatea că beau ceai, la hotel la fel, toată ziua beau ceai:)) Când am fost ultima dată, în februarie, ne-am împrietenit cu un tip de la un magazin, ne servea cu ceai tot timpul și era super bun. Era Lipton praf special pentru arabi. M-am întors acasă cu 3 cutii de ceai din ăla. Cred că de atunci am dezvoltat pasiunea asta pentru ceai.


Anul trecut când am fost în Germania, am băut de la mătușa mea un ceai de pepene & aloe vera. M-am îndrăgostit de aroma aia… timp de 5 săptămâni cât am stat pe meleaguri nemțești, am căutat ceaiul ăla ca disperata . Nu l-am găsit… dar aroma aia tot mi-a rămas în minte.


De curând am descoperit la real din Sibiu un stand cu ceaiuri diferite de la firma Kokoon. Au o grămadă de ceaiuri, de care vrei. Bineînțeles că prima dată am întrebat de ceai de pepene – mi s-a luminat fața când mi-a spus băiatul de acolo că vor aduce! Yaaaaay. Săptămâna trecută am fost aproape în fiecare zi să văd dacă au adus, l-am înnebunit pe băiat :)) Sâmbătă am fost iar și ceaiul meu era acolo! Alături de alte sortimente noi, yummy!
Sunt super happy că există un asemenea stand, sper să fie mulți băutori de ceai, să nu cumva să-nchidă ….
Mi-am luat 50 g de ‘Sonnige Melone‘ și 50g – Praline de Champagne.  Cel de pepene nu e chiar de pepene, și data viitoare când ajung pe la real am să îl cert pe om că mi-a vândut greșit. E un amestec de fructe, e mai mult hibiscus și aroma de pepene se simte foarte puțin. (Hibiscus, bucati de mere, cuburi de pepene, macese, coaja de portocala, iaurt granulat, petale de floarea soarelui, de nalba albastra, de trandafir si aroma)
Cel care e într-adevăr de pepene e ‘Frische Melone’ ! Mă duc să îi zic să mi-l aducă pe ăla!


  Praline de Champagne e…absolut delicios! Are bombonele de ciocolată în formă de inimioare, am mâncat una și e atââââât de bună. (Ceai negru, praline de ciocolata, migdale, petale de trandafir, rondele de capsuni si aroma).
De ce vă povestesc despre ceaiul ăsta de la Kokoon ? Pentru că are și site de unde puteți comanda! Sunt atâtea sortimente. Prețurile variază de la ceai la ceai. 100g de Praline de Champagne e 17 lei. Poate vi se pare puțin 100g, dar mie 50g îmi ajung 2 săptămâni, în condițiile în care beau câte 5-6 căni pe zi!


Îmi face cu ochiul Italian Panna CottaBourbon-Vanilla , 1001 Night, Sweet Caramell și cele orientale. Acum de Sărbători au adus și ceaiuri cu amestec de Crăciun.  O să le încerc. Și cred că o să-mi iau și o cană specială.


Puteți să comandați ceaiul preferat de pe site-ul Kokoon sau să îl cumpărați direct de la magazinul oficial din Oradea 🙂 Persoanele din București găsesc ceaiul Kokoon și  la Brand Shop-ul Manufaktura de pe Str. Smardan 30 (click).


Și acum că am terminat de scris despre ceaiuri, o să mă duc să-mi prepar un Praline de Champagne 🙂
9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…