Review tuș Dipliner Farmasi (RO)

Probabil că știți că tânjeam după “veșnicul tuș Farmasi” cum îl numeam la început când făceam acele LOTD-uri oribile, pe care l-am aruncat pentru că-i venise vremea.
 Știți că mă plângeam că s-a schimbat ambalajul, dar și pensula iar cu alte tușuri nu-mi ies codițele așa cum vreau..
ei bine, i-am dat o șansă noului tuș și bine am făcut că nu mă așteptam să mă mulțumească. Parcă e și mai bună pensula, pot crea atât linii subțiri,cât și mai groase – cu cea veche puteam face doar linii mai groase.
Mi se pare perfectă și lungimea pensulei pentru că am și dexteritate și nici nu o încurc în gene cum fac cu pensule puțin mai lungi.
Îl am și pe cel cu pensulă tip cariocă, l-am folosit o dată, nu mă pricep și l-am lăsat să zacă alături de alte eyelinere pe care nu le folosesc…

De când am terminat tubul vechi, am mai încercat și alte tușuri – Kallos(pensula prea lungă) , Rimmel (e ok pentru linii extra subțiri), Alverde (o porcărie) . Cele cu pensulă tip cariocă nu sunt potrivite pentru mine pentru că nu știu să mă fac….

Tușul de la Farmasi e destul de negru,intens și rezistă toată ziua. E bun, îl recomand și eu știu că prea curând nu-mi voi mai lua alt tuș, întrucât l-am găsit pe cel perfect pentru mine.

Preț : 8 lei.

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…