Review șampon Clear Complete Soft Care (RO)

Cu 3 zile în urmă m-am spălat pe păr ca de obicei iar după ce mi-am dat prosopul jos din cap am observat mici chestii albe, dubioase. M-am uitat mai de aproape și am văzut că aveam mătreață!! Am mai avut probleme cu mătreața cu ceva timp în urmă, din cauza șamponului Gliss – Asia Straight (căruia i-am făcut review când încă aveam o părere bună despre el..) . După care am folosit șamponul cu nuc&rozmarin de la Cosmetic Plant care mi-a plăcut foarte mult dar nu am rămas la el… ca în cazul cosmeticelor, mereu cumpăr altceva oricât de mult mi-ar fi plăcut ceva ce am avut, pentru că îmi place să experimentez… așa că după ce am terminat șamponul de la CP, mi-am cumpărat altceva, din Ina Center (Marrionaud) pentru volum.. A fost ok,dar se pare că iar a revenit mătreața….

Așadar, după ce m-am oripilat de ce aveam în cap, am cotrobăit printre mostrele mele și am găsit un pliculeț de Clear, Complete Soft Care. M-am respălat pe păr, fără să mai aplic balsam sau altceva, mătreața a dispărut și părul a rămas mătăsos.
Mi-a plăcut foarte mult cum miroase și ca să nu mai am probleme și pentru că mi-a plăcut și cum mi-a lăsat părul, am ales să cumpăr un flacon.
De atunci m-am mai spălat pe păr, fără balsam, și părul chiar rămâne fin, plăcut la atingere și parcă arată mai sănătos.
Are o consistență mai groasă, nu e așa fluid ca șampoanele obișnuite, curăță părul foarte bine și are un miros plăcut.

Descriere oficială :
 Clear Ingrijire Delicată Completă – pentru scalp și păr uscat, hrănește, lăsând părul mătăsos și strălucitor, face părul ușor de descurcat; conține vitamina E și ulei de floarea soarelui în procent mai ridicat.

Se găsește în 7 variante + variantele pentru bărbați.

Eu zic că merită încercat, mai ales dacă vă confruntați cu mătreața și vă doriți și un păr îngrijit, sănătos.

Preț : aproximativ 13 lei

(Pozele nu îmi aparțin, sunt furate de pe Google)

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…