NOTD : Dark Blue

Au trecut cam 3 săptămâni de la ultimul meu NOTD iar după vreo 5 zile când mi-am dat oja respectivă jos le-am lăsat să “respire” până ieri. Le-am dat doar cu nail whitener-ul de la Farmasi (care, apropo, și-a făcut treaba cât de cât – unghiile mele nu mai sunt galbene!) .

Deși aveam de gând să le fac albe, am ales un albastru închis, iar pe inelar am folosit o nuanță de roz pe care am “crackuit-o” ..
Îmi place nuanța asta de albastru de la Miss Sporty, îmi amintește de dezamăgirea mea de la Avon – Twilight Blue .
Au început să-mi placă ojele astea micuțe de la Miss Sporty, mi se par așa drăguțe și există și o gamă variată de culori 🙂 Nuanțele de azi sunt 302 (roz) și 314 (albastru) – ambele din gama Clubbing Colours.

Ca să vă țin la curent – am fost azi la alt service cu laptop-ul și mă costă … 250 de lei 🙂 Și cu un mic search pe Google am găsit 2 site-uri, iar tastatura costă 145 lei + manopera de la service-ul de aici ar fi 30 de lei , deci ar veni 175 de lei, în niciun caz 600 de lei cât mi-au spus șarlatanii de ieri ! Și mai stăteam și o lună după tastatură….
Iar cu părul… mi-a trecut și supărarea cât de cât – azi m-am machiat și am impresia că machiajul parcă iese mai bine în evidență datorită culorii părului….

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…