NOTD : Yellow-Purple

Dacă tot v-am oripilat cu LOTD-ul de azi, voi continua să vă arăt și unghiile mele…colorate .
Nuanțele ojelor sunt superbe, mor după movul ăsta intens … însă metoda mea de a-mi face unghiile câteodată lasă de dorit. Pe lângă faptul că nu știu să mă dau cu ojă , m-am mai trezit și cu bule mici pe inelare. Ori e oja de vină ori … nu știu.

Despre oja galbenă v-am povestit aici că nu se aplică frumos , ci cu dungi , iar despre cea mov pot să spun că are consistența perfectă – nu e nici prea lichidă, nici groasă și se aplică foarte frumos.

Azi am avut un șoc și m-am decis să-mi semnez pozele de acum încolo ! Dacă nu era Laura (Black Cat) nu știam că una din pozele mele a apărut pe Okazii . E vorba despre laptele demachiant Byphasse, care e prezentat prin poza mea și prin o parte din textul meu de pe blog ! M-am supărat foarte tare că nu mi se pare normal să faci asta… persoana respectivă putea să ia o poză “oficială” de pe site-ul Byphasse. Sunt aproape sigură că dacă aș fi întrebat mi-ar fi spus că poza îi aparține. M-am enervat și mai tare când am văzut prețul cu care se vinde (15 lei + 9 lei transport) … în real costă 12 lei. Chiar așa să fraiereși oamenii ? Nu știu, eu n-aș putea…  Ca să nu mai vorbesc despre faptul că din calificativul primit se înțelege că vinde alte produse            ( cineva a primit un săpun Fa când de fapt de pe okazii a cumpărat un “săpun natural cu vanilie” la prețul de 12 lei… deci a plătit biata fată 12 lei pentru un săpun FA!) . 
Așa că, de acum, ca să nu mai existe asemenea neplăceri, îmi voi semna pozele 🙂

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…