Review Mitchum Deo Roll-On

Am fost oarecum reținută până acum să vorbesc despre deo … nu știu de ce,  am considerat că poate fiecare are deodorantul ei care i se potrivește și nu ar fi nevoie pentru discuții pe tema asta.
Ce m-a făcut acum să-mi schimb părerea e faptul că am întâmpinat ( sau am revenit la ) niște vechi probleme. Unele persoane transpiră mult, altele mai puțin, la unele se vede, iar la altele nu. Eu sunt una din persoanele care a avut probleme cu glandele sudoripare… transpiram mult și mi-era greu să îmi iau haine colorate tocmai din motivul ăsta, indiferent de anotimp.
Cu câțiva ani în urmă am aflat de un deo-tratament Perspirex care nu era disponibil în România. Atunci am rugat pe cineva să-mi aducă din Austria și am scăpat de problema transpirației un timp. Era un tratament de 3 zile, seara trebuia să folosesc Perspirex și în rest nu aveam voie să mă dau cu un alt deodorant. Și-a făcut efectul și  a durat ceva timp, dar procedura trebuia repetată la câteva săptămâni. Am încercat o grămadă de deodorante și antiperspirante, fără rezultat însă….

Apoi am găsit deodorantul Mitchum și de atunci am scăpat efectiv de problemă ! Oricât de cald ar fi fost afară, oricât de mult mă strofocam la sală , nu mai transpiram… bine, transpiram puțin mai mult în alte părți ale corpului, dar la subraț eram uscată.
Și puteam să nu folosesc zile întregi deodorantul că efectul se menținea. La un moment dat am renunțat la Mitchum și nu am mai folosit deo și totul era bine.
De curând, de când a apărut gama Pure&Natural de la Nivea, am încercat deodorantul din această gamă … ca în final să revin la Mitchum. Am folosit deodorantul de la Nivea vreo săptămână, iar acum că a dat căldura puțin, am observat că am început să transpir … vizibil. Evident, am renunțat să mai folosesc Nivea și am cumpărat din nou Mitchum și …sunt bine ( ieri m-am agitat la sală, fără să mai transpir la axile)…

Nu știu exact cum funcționează acest deodorant, de blochează transpirația, dar are efect … de durată. Azi de exemplu nu l-am folosit și sunt uscată 🙂
Singurul dezavantaj pe care-l găsesc e că nu se găsește în multe sortimente, e unul Unscented, Shower Fresh , Powder Fresh și încă unul…  Există sub formă de roll-on sau stick, eu prefer roll-on-ul.
Se găsește și în varianta pentru bărbați și e la fel de eficient.
Nu știu însă dacă acoperă și mirosurile, eu nu am problema asta deci nu am cum să sesizez. Dar mă gândesc că atâta timp cât împiedică transpirația, împiedică și mirosul.

Unul din avantaje e faptul că are un gramaj mare, sticluța e mai mare decât cele obișnuite, ceea ce face ca produsul să îmi ajungă câteva luni bune…
Costă 13 lei , se găsește la B&B și Real (nu l-am văzut în alte hypermarketuri)…. și partea bună e că mai e câte o ofertă 1+1 gratis  (m-am uitat la termenul de valabilitate și nu expiră niciunul din cele două prea curând)

Recomandat mai ales persoanelor care transpiră în exces 🙂

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…