LOTD : Strange combination

În primul rând, nu am fugit niciunde și nici n-am abandonat blogul, doar că azi am fost mai … inactivă din cauza lipsei de timp. Însă nu vă las fără ceva nou , și chiar înainte să mă duc la somn voi scrie postarea asta, în care vă voi arăta LOTD-ul de ieri, că azi am fost natural beauty.

Mă gândesc că v-ați dat seama din titlu că urmează un machiaj cu o combinație de culori mai…neobișnuită. Sau cel puțin, neobișnuită pentru mine. Nici eu nu știu ce am vrut să fac exact, am plecat de la roz, apoi în pliu am adăugat puțin verde închis iar la final, pentru că nu-mi plăcea ce urma să iasă, am folosit și negru. De obicei când îmi dau seama că nu îmi ies machiajele, le repar cu fard negru – mereu iese ceva drăguț.
Ca și data trecută, am renunțat la a-mi contura linia inferioară a genelor și m-am concentrat asupra pleoapei superioare.

Și ca să vedeți despre ce vorbesc, vă las să vedeți pozele și … aștept părerile voastre. Chiar nu am încercat niciodată o astfel de combinație de culori, dar îmi place rezultatul :

Final Look :

 Produse folosite :

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…