Re-Buy Goodies

M-am gândit ieri la unele produse pe care le-aș recumpăra și m-am gândit să fac din asta un fel de tag…  Dar vă spun de pe acum că nu voi numi pe cineva anume care să-l preia și aștept să văd un astfel de articol pe cât mai multe bloguri, sunt curioasă care sunt produsele care v-au cucerit 🙂

  • Mascara :

Cargo Texas Lash – m-a dezamăgit la primele 2 utilizări dar apoi a devenit preferatul meu! E perfect …
Too Faced Lash Injection – are periuța asemănătoare cu cea a lui Cargo Texas Lash, sunt la al doilea tub 🙂
Yves Rocher Lash Plumping – ♥ @ 1st sight & touch . E extraordinar, își merită fiecare bănuț.
Maybelline The Colossal – știu că unele dintre voi urăsc rimelul ăsta, dar eu sunt deja la al doilea tub și l-aș cumpăra de fiecare dată♥ Face o treabă excelentă cu genele mele.
Maybelline Lash Stiletto – hmmmm… ăsta l-am avut o dată, am fost impresionată, dar nu l-am cumpărat a doua oară din cauză că le-am dat altora șanse noi 🙂 Dar …. chiar mâine mă duc să mi-l iau . PS : de azi până pe 1 mai e reducere de 20% la toate produsele Maybelline!
Sephora Lash Plumper – l-am avut cu ceva timp în urmă, iar când am vrut să-l recumpăr, nu l-am mai găsit…
  • Iluminatoare

Elf Blush Gotta Glow – a devenit preferatul meu în ultima vreme, are un glow subtil, auriu și pun pariu că la vară se va vedea mai mult decât frumos pe tenul bronzat:)
Elf Healthy Glow în nuanța Luminance – e mai light decât Gotta Glow, este puțin prăfos, dar oferă o strălucire cuminte.
Elf Shimmering Facial Whip în nuanța Citrus – după cum se vede, sunt la al doilea tub și mai am unul în Pink Lemonade dar care e prea roz! Citrus are o nuanță naturală și oferă un glow de efect.

Max Factor Shimmer Panstick – după lungi căutări, l-am găsit în sfârșit și deși nu m-a convins la început, acum e preferatul meu mai ales că pot să controlez intensitatea…

  • Blush :

Elf Mineral Blush – are o culoare intensă care se păstrează pe tot parcursul zilei și arată destul de natural
Flormar Pretty Compact Blush-On – de când l-am primit, îl folosesc zilnic și mi-aș mai lua încă 100 să fiu sigură că nu rămân fără! The perfect blush până acum!
Elf Natural Radiance Blusher în nuanța Shy – așa cum îi spune numele e o nuanță mai ‘timidă’, e perfect atunci când vrei să adaug doar o mică mică pată de culoare pe obraji.
  • Bronzer :

Flormar Terracota Powder nuanța nr. 22 – nu am fost încântată de pudra asta, aveam impresia că e cam invizibilă,dar de la un timp am început să-mi conturez pomeții și obțin un rezultat minunat, mai ales datorită particulelor strălucitoare.
Sephora  Highlighting Bronzing Powder – mor de ciudă că nu se mai face ! Era super!!
  • Lip Stuff

Too Faced Glamour Gloss – pentru că e super răcoritor și rezistă destul timp pe buze, cu senzația aia de pișcăcios cu tot
Farmasi Gleam Rouge – pentru că ador textura acestui ruj-gloss, miroase frumos, sunt o grămadă de culori superbe și e rezistent pe buze. 
Sephora Ultra Shine Lipgloss – îmi place nuanța asta de nude foarte mult, e un gloss hidratant și rezistent.
Manhattan Long Lasting Gloss Glide – OMG, îl ador! Ăsta din poză e pe terminate, va trebui să dau o fugă până la DM să mi-l cumpăr pentru a treia oară! E mic, miroase atât de bine și așa cum îi spune și numele e LONG LASTING. 
Manhattan Lips2Last – un ruj-gloss semi-permanent, hidrantant, cu o nuanță care se menține pe buze mult timp, fără a se forma acele cratere inestetice….
Flormar Supermatte & Supershine Lipstick – ador nuanțele, iubesc faptul că hidratează buzele și că rămâne mult timp pe buze!
Himalaya Lip Balm – pentru toate motivele ce le-am înșirat aici
  • Eye-liners

Deși am fost super încântată de gel linerele clasice, am revenit la tușul lichid obișnuit din cauza efectului ‘wet & fresh’ ce-l conferă.
Farmasi Dipliner – sunt la al doilea tub, de fapt ăsta e primul în varianta asta, înainte l-am avut pe cel vechi, mai mic și mai rotund.
Alix Avien Dipliner – l-am cumpărat a doua oară cu câteva luni în urmă, după mult timp în care l-am căutat.
Avon SuperShock gel-liner – de fapt e gel-liner sub forma unui creion. Rezistă mult timp, fără să se întindă în jurul ochilor! Cu siguranță RE-BUY!
Sephora Flashy Liner Waterproof – are mina asemenea celui de la Avon SuperShock, doar că e mai tare și e super-waterproof. 
  • Sprâncene :

Până de curând am folosit creion de sprâncene…din când în când. De când am Essence eyebrow stylist set, am grijă să-mi conturez sprâncenele zilnic. E super rezistent !
  • Primer :
Too Faced Shadow Insurance – îl am de o veșnicie parcă și încă nu s-a terminat. E o investiție bună. Mai am un tub de rezervă, neînceput încă.
Manhattan Eyeshadow Base – e identic cu cel de la Too Faced , adică are același efect, doar că ăsta e într-o cutiuță și e solid, pe când TFSI e mai moale.
  • Nails :

Farmec Loțiune cu vitamina B5 – e soluția chiar mi-a salvat unghiile, le-a regenerat iar acum mă pot mândri cu niște unghii tari și sănătoase.
Flormar Gentle Cuticle Remover – pentru că îmi face cuticulele să dispară…chiar dacă doar pentru o zi…deocamdată, în timp sunt sigură că va menține degetele impecabile.
  • Fond de ten :

Max Factor Xperience a fost preferatul meu încă de când l-am cumpărat. Oferă un aspect atât de natural și menține tenul mat toată ziua și, cel mai important, are și SPF 🙂
Maybelline Affinitone 24h – i-a luat locul lui Xperience, mă înțeleg foaaaaaaarte bine cu el, cu siguranță l-aș recumpăra!
  • Demachiant :

Apa micelară Yves Rocher a devenit preferata mea și aș cumpăra-o de o mie de ori! Am consumat-o într-un timp foarte scurt și curăță foarte bine machiajul.
Gerovital Plant Lapte Vitaminizant – de când îl am, îl folosesc zilnic dimineața și seara și îl ador pur și simplu.

  • Crema de față :

Cea mai bună cremă de față folosită până acum e cea de la Natura Siberica! E exact ce am nevoie.
La Roche Posay Effaclar K – e o cremă care face ce promite și de când am folosit-o nu m-am mai trezit cu monștrii pe față și tenul meu arată mai sănătos parcă.
  • Crema ochi :

Cosmetic Plant Q10 – îmi hidratează atât de bine zona ochilor și simt că ține ridurile fine la distanță ! Liniile fine ce le aveam înainte au dispărut.
  • Loțiune tonică :

Alverde Clear e cel mai bun tonic ce l-am avut până acum, lasă fața incredibil de curată, scârțâie de curățenie și miroase foarte bine. În plus, elimină impuritățile!

  • Deodorant :

Mitchum – cel mai bun și eficient deodorant dintre toate cele încercate de-a lungul anilor! Sunt deja la al 5-lea flacon.
  • Cremă de mâini :

Kräuter cu ulei de sâmburi de struguri și migdale – lasă mâinile super-catifelate și miroase divin. Nu uitați că până pe 30 aprile puteți să beneficiați de transport gratuit pe site-ul ProduseLifeCare.eu folosind codul kitty.

  • Păr :

Cosmetic Plant loțiune tonifiantă cu ardei iute – pentru că e un spray foarte eficient, stopează căderea părului încă de la primele fâs-fâs-uri.
Nivea creme gel – ieri am cumpărat al doilea borcan. Am mai avut produsul ăsta pe vremea când aveam părul scurt și nu întărea/ îmbâcsea/ îngrășa părul și era ușor de aranjat.
Wella Professional Refresh Shampoo – pentru că … pur și simplu îl ador !

Rețetele Bunicii mască fortifiantă pentru păr uscat și deteriorat – pentur că pe lângă mirosul dulce irezistibil, îmi simt părul …altfel.
Wella Professional Enrich Self Warming Mask – pentru că mi-a salvat părul atunci când se simțea ca sârma și sunt sigură că ar rezolva orice fel de problemă a părului stricat…. 
  • Săpun lichid :

Palmolive Naturals with Olive Milk – pentru că miroase exact ca parfumul 212 de Carolina Herrera (cel gri) și pentru că într-adevăr hidratează mâinile!

  • Gel de duș :
Bourjois Gommage en Rêve – cel mai buuuuuuuuun gel de duș avut vreodată!!! Am o presimțire rea cum că nu mai există… de câteva săptămâni îl tot caut, fără succes însă… L-am recumpărat de atâtea ori. Miroase perfect, parfumul persistă și e și un excelent exfoliant.
Mască de față :
Chantelle Sauna Mask – o cumpăr de câte ori am drum la Kaufland și mă răsfăț o dată pe săptămână cu ea. Cea mai bună mască ce am avut-o până acum!
  •  Parfumuri :

Givenchy Ange ou Démon Tendre – iubesc parfumul ăsta! E parfumul meu, dacă ar fi să am un singur parfum pentru tot restul vieții, ăsta ar fi!!! Sunt la a doua sticluță…
Thierry Mugler Alien – un parfum puternic, de seară, îmi aduce aminte de Paris (că de acolo l-am luat) și de nopțile de vară. Cu siguranță RE-BUY!

 Și astea sunt produsele cele mai iubite de mine ! Poate mâine voi face o postare despre produsele care nu merită cumpărate a doua oară!

Sper că v-a plăcut articolul ăsta.

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…