Review cremă hidratantă Gerovital Plant

Vă spuneam acum 2 săptămâni că am primit un pachet de la Farmec  cu noua gamă Gerovital Plant cu extract de floare de colț. În timpul ăsta am folosit produsele și azi m-am gândit să vă spun părerea mea despre crema hidratantă.
În primul rând, trebuie să vă spun că ador mirosul. Nu mă interesează că e o cantitate imensă de substanță parfumată în cremă sau dacă mirosul se datorează vreunui ingredient anume, eu sunt înnebunită după acest miros.

Noua gamă Gerovital Plant se adresează femeilor cu vârste între 20 și 45 de ani, iar extractul de floare de colț are rolul de a proteja pielea de factorii nocivi și regerenează pielea în același timp.

Nu scrie niciunde, dar am observat că pe lângă efectul hidratant, are și rolul de a lăsa tenul mat. Fiind o cremă hidratantă, credeam că după câteva ore tenul meu va căpăta acel luciu inestetic, dar m-am înșelat. Tenul rămâne hidratat și matifiat toată ziua. Chiar îmi simt fața hidratată și după ce aplic crema am o senzație de ten super fin, catifelat.

Descriere oficială :
Complexul Herbatonic şi Aquaxylul asigură echilibrul optim de hidratare, nutrire şi remineralizare a pielii. Ceramidyl-Omega reface funcţia de barieră a pielii, aceasta devenind mai hidratantă, mai elastică, mai tonică. Uleiurile naturale de Jojoba şi Soia hrănesc şi regenerează pielea, asigurând protecţie întreaga zi.
Extractul organic de Floare de Colţ are efecte antioxidante, calmante protejând pielea împotriva factorilor de mediu nocivi.   

Crema are o consistență onctuasă, dar care intră rapid în piele, lăsând pielea hidratată și catifelată.

Borcănelul are 50 ml, dar pare să fie multă cremă care mă va ține câteva luni bune, mai ales că aplic o cantitate mică pentru toată fața.
Ambalajul e alb cu verde, reprezentând natura, dar mi se pare că arată cheap … Sunt persoane care cumpără produse din cauza ambalajelor atrăgătoare, chiar dacă produsul în sine nu e bun. Pe mine nu mă deranjează cum arată borcănelul / cutiuța de la Gerovital Plant, sunt foarte mulțumită de cremă și aș recomanda-o.
Voi continua să o folosesc, îmi place prea mult, iar mirosul .. v-am spus e extraordinar, un miros interesant, dulceag. Dar asta cred că ține foarte mult și de gusturi, de persoane…
În concluzie, e o cremă bună, hidratantă, potrivită tuturor tipurilor de ten și … e un produs cosmetic românesc care merită încercat. 
Preț : ~ 22 lei. 
Produsele Farmec se găsesc în magazinele naturiste, plafar, farmacii și super(hyper)market-uri 🙂

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…