Review Flormar Gentle Cuticle Remover

De mult n-am mai scris un review la o oră așa târzie… Am terminat ‘Lipstick Jungle’ și nu prea știu la ce să mă mai uit… any suggestions?

De ceva timp îmi căutam o soluție pentru îndepărtarea cuticulelor și vă spuneam că mi-am luat o soluție de la Flormar. Îmi doresc ceva care să “omoare” pielițele inestetice, să le ardă, fără să mai fie nevoie să le împing eu cu vreun bețișor sau să le tai… Ceva asemănător e de la Sally Hansen, însă pe e-cosmetic.ro nu e pe stoc și de altundeva nu știu de unde să îl iau. Mai e la Deborah o soluție care cică le “remove” dar cred că doar înmoaie cuticulele.
Așa că până să îmi cumpăr una din cele două variante de mai sus, am ales să încerc Flormar. Sunt două soluții : Good Bye Cuticles și Gentle Cuticle Remover, însă eu am ales-o pe cea de-a doua pentru că prima doar înmuia pielițele…

Îmi place foarte mult Gentle Cuticle Remover chiar dacă nu-mi “arde” pielițele, face o treabă minunată. Nu știu care e diferența între ăsta și Good-Bye Cuticles dar sunt mulțumită de alegerea făcută.
Nici nu știu cum să descriu cel mai bine efectul pe care-l are asupra pielii uscate din jurul unghiilor dar sper că așa cum o voi face să înțelegeți despre ce e vorba 🙂

Odată aplicată soluția în jurul unghiei, înmoaie pielea/cuticulele și parcă le readuce la viață. Arată așa bine, încât parcă nici n-aș avea probleme cu cuticulele. Le hidratează super bine, nici nu mai e nevoie să le tai/împing cu bețișorul. Lasă pielea incredibil de fină !
Bineînțeles că efectul ăsta nu ține o veșnicie și după o zi cuticulele arată la fel de inestetic ca înainte să aplic loțiunea asta, dar cred că dacă aș aplica-o mai mult timp,s-ar diminua problemele….

Soluția asta de la Flormar e albicioasă, puțin densă și se aplică cu ajutorul pensulei obișnuite,care o găsim la orice lac obișnuit de unghii. Nu are un miros de chimicale, nu miroase urât , are un parfum ușor și ok (adică e mai bine decât să simt un miros puternic de acetonă…)

Îmi pare rău că nu pot să vă arăt niște imagini before – after, dar ultima dată când mi-am făcut manichiura, am îndepărtat orice urmă de pieliță iar acum arată foarte bine zona “problematică”.

Preț : 8 lei
Recomand!

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…