Review mască păr fortifiantă Rețetele Bunicii

V-am promis că voi veni cu impresii despre masca de păr de la Rețetele Bunicii după ce o folosesc un timp…. Și  știind că unele din voi sunteți în căutarea unei măști de păr bune și ieftine, m-am gândit să fac postarea asta mai repde…adică azi ha ha ha

Nu aveam mari așteptări de la masca asta, mai ales că a fost destul de ieftină și nu de puține ori am aruncat banii pe măști din comerț care promiteau marea cu sarea și făceau… piper (OMG…de unde am scos asta!?) ha ha ha Deci nu aveau niciun efect din cele promise… Totuși, am rămas surprinsă să observ că masca asta face ce promite și părul meu arată mai bine ( bine…nu știu dacă asta se datorează doar măștii sau și șamponului de la Wella) . Cert e că ador cum arată părul meu, pare atât de sănătos și chiar și eu îl simt altfel. De când folosesc masca n-am mai folosit și balsam de păr. Și asta datorită faptului că lasă părul fin, moale și parcă nici vârfurile nu mai sunt despicate. (Am folosit de probă doar șampon și părul meu era încâlcit, destul de aspru și tern) . 

Îmi place că vine într-un borcănel mic (am oroare de produsele în cantități prea mari). Are o consistență lichidă, alunecă , dar asta nu mă deranjează deloc – se aplică mai ușor și uniform pe păr. 

Să vă spun și despre miros!?? Știți că am ceva cu mirosurile, mereu încerc să le asociez cu ceva…delicios. Well … masca asta miroase a … budincă de vanilie, păcat că nu persistă mirosul prea mult:)) 

Eu am ales masca pentru păr uscat și deteriorat , dar există variante și pentru păr normal și gras sau pentru toate tipurile de păr… Le găsiți aici.
Așa se laudă masca asta : 
Hrănește intensiv, întărăște rădăcina părului, regenerează structura lui. Stimuleaza creșterea firelor de păr, conferă rezistență și fermitate. Lasă părul mătăsos, ușor de pieptănat și coafat. Conține drojdie, proteine din lapte, lipide din lapte.

Eu sunt de acord cu ce spune eticheta 🙂  Mai scrie că trebuie lăsată timp de 2 minute pe toată lungimea părului, dar eu o las puțin mai mult. De îndată ce-mi clătesc părul am senzația de păr mătăsos și sănătos. 
Vine într-un borcănel de 250 ml , pe site e 10 lei, în magazin 14 lei… 
O recomand ! 

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…