Review Wella Professional Refresh Shampoo

Am tot zis că voi scrie curând review șamponului de la Wella Professional și m-am tot luat cu altele. Dar în timpul ăsta, am avut ocazia să-l folosesc mai mult și să fiu sigură că ceea ce voi scrie despre el va rămâne și așa.

M-am hotărât să investesc bani în șampoane profesionale, fiind convinsă că acestea chiar fac ceea ce promit. M-am săturat să arunc banii pe ceva ce e ok la început și în timp se diminuează efectele. De la un timp am observat că mi se pleoștea părul imediat după ce-l spălam așa că eram nevoită să îl spăl muuuuuult mai des. Pe lângă asta, se îngrășa destul de repede, deci dimineața să zicem că mă spălam și seara deja arătam ca linsă de vacă… Plus că era atât de….subțire și parcă aveam câteva fire.

De când folosesc șamponul ăsta de la Wella, recomandat de o persoană în domeniu, sunt mai mult decât mulțumită!
În primul rând, părul meu și-a revenit! Nu mai e deloc pleoștit, pare des, e fin și strălucitor. Și așa rămâne câteva zile bune, chiar și 4 – fără a se îngrășa și fără a arăta nespălat. Pare fresh tot timpul.
Pe lângă toate benefiicile astea, miroase incredibil de bine și conține extract de șampanie.

Pe carespot.ro zice că e destinat împotriva căderii părului însă pe flaconul meu nu scrie niciunde acest lucru, așa că vă voi scrie ce spune eticheta :
“Revitalizează scalpul și împrospătează părul. Șampon revitalizantce răcorește și revitalizează scalpul, lăsând părul plin de vitalitate. Cu extract de șampanie.”

Îl recomand persoanelor cu părul cu tendințe de îngrășare dar și celor care-și doresc un păr curat, strălucitor timp îndelungat.
Șamponul Refresh face parte din gama mov, se găsește exclusiv în saloane sau pe Carespot (până pe 18 aprilie e reducere de 20% !!) la prețul de 50 de lei.

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…