Scent: Love to the Fullest – Avon

Reese Witherspoon și-a pus amprenta pe unele parfumuri Avon, primul fiind In Bloom iar apoi a continuat cu o serie de ‘expresii’ : Love to the fullest, Laugh Often și Live without Regrets.

Cu ceva timp în urmă am mirosit Love to the fullest într-un catalog Avon (știți voi…paginile alea parfumate) și m-am îndrăgostit de mirosul lui. E așa fresh și spicy, are un miros deosebit. Așa că tare mult m-am bucurat când prietena mea mi-a trimis un mesaj că e la ofertă și am așteptat cuminte pachetul…  Recunosc că aveam puține emoții, mai ales că trecuseră ceva vreme de când l-am mirosit în catalog și nu mai știam sigur dacă chiar îmi place sau nu.
Când l-am primit , am fost atrasă de sticluța de 50 ml, micuță și rotundă, apoi am fost învăluită de parfum și m-am binedispus. Nu am ales greșit și mirosul chiar mă înnebunește.
Însă am o mică problemă cu el …. și de asta mi-am dat seama acum în zilele astea mohorâte, ploioase. Nu se simte deloc. Adică, rectific, nu îl simt! Pulverizez, simt parfumul în primul minut, apoi dispare. Însă atunci când l-am primit, era soare, era mai cald și chiar persista multe ore.  acum, pe vremea asta ploioasă nu îl simt deloc, nu persistă . Însă atunci când e soare și mai cald afară persistă ore întregi fără a-și schimba mirosul… e absolut delicios. Și nu e singurul care are acest ‘efect’ … toate parfumurile ce le am se ‘comportă’ astfel. De exemplu Armani Code… e un parfum ce îl folosesc în zilele toride, vara. Dacă l-aș folosi acum, ar avea un miros ciudat și nici nu l-aș simți.
Probabil că asta mi se pare mie, am piticii mei să asortez parfumurile în funcție de sezon / vreme așa că dacă a fost cald atunci când l-am primit, l-am asociat imediat cu zilele însorite și călduroase. Iar eu în zilele ploioase de primăvară folosesc un alt parfum , despre care vă voi povesti data viitoare.

Am observat că parfumul ăsta e puțin uleios. Nu se simte așa, însă se vede clar pelicula aceea mai lucioasă odată pulverizat pe piele, lucru ce nu l-am observat și la alte parfumuri… dar nu mă deranjează, important e mirosul și persistența.
Love to the fullest face parte din categoria parfumurilor oriental-florale și este combinată din cireșe (note de vârf) , bujor și primulă (note de mijloc) și ambră & Cashmir Wood ( care de obicei e o combinație de uleiuri din ambră, mosc, vanilie și cedru).

Love to the fullest a devenit parfumul lunii aprilie (cu zile însorite) și aștept să-l pulverizez din nou, de îndată ce răsare iar soarele. E un parfum perfect pentru primăvară, nu e nici prea dulce, nici prea puternic.

Preț catalog : 90 lei
50 ml.

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…